Porto, bruisende stad aan de Douro

4 dagen vanaf €704 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€704

Neem contact op met Walter op 06-12750574 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT5JUN1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 09/08/2019

Porto is de heerlijke tweede stad van Portugal en heeft alles voor een goede stedentrip. Een fijne bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid, vele prachtige bezienswaardigheden en culinair genieten. Het sfeervolle oude centrum van Porto, Ribeira, ligt aan de rivier de Douro. Kleurige huizen, smalle straatjes, restaurants en traditionele Port-boten geven de wijk een schilderachtige aanblik. Iconisch voor Porto is de Ponte Dom Luís I, de metalen brug over de rivier de Douro. De oudere Ponte Maria Pia lijkt er veel op en is minstens zo imposant. In de straten van Porto zie je opvallend veel street art. Geen achteloze graffiti in de bekende bolle letters, maar indrukwekkende kunstwerken van bekende kunstenaars.

Natuurlijk kun je Porto te voet verkennen. Maar ook heel leuk én comfortabel zijn alle bijzondere manieren van vervoer die de stad je biedt. Van antieke tram tot kabelbaan, van tuk tuk tot boot, van toeristentreintje tot hop-on hop-off bus.

Midden in hartje Porto ligt het moderne viersterrenhotel Portobay Hotel Teatro. Zoals de naam al doet vermoeden is de rode draad in dit hotel het theater. Van de lobby tot de bar, van de kamers tot het restaurant, alles ademt een artistieke maar warme sfeer uit.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Porto met Tap Air Portugal • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in een tweepersoonskamer type Gallery in het Portobay Hotel Teatro op basis van logies/ontbijt


4 dagen vanaf €704 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven