All Inclusive in Agadir

Walter Colijn on 17 October 2009

Deel dit:

In de herfstvakantie hebben we een mooie reis gemaakt naar Marokko met een verblijf in het 3-tand resort Club Agadir van Club Med. Omdat ik uit de cruise wereld kom, kwam de vergelijking naar boven 'een cruiseschip met vier muren' Met recht....genieten geblazen.

Na een ietwat vertraagde vlucht met Transavia via Marrakech (er hing mist in Agadir dus we konden niet vroeg landen) werden we keurig opgewacht door Nederlandstalige reisleiding - die ons onze kamersleutel al overhandigde - en werden we de naar gereedstaande bussen verwezen.

45 minuten later stonden we voor de poort van de club en werden we met een cocktail ontvangen door de Clubdorp manager. Daarna konden we zelf op zoek naar de hotelkamer in het uitgestrekte complex. Zelf slepen met de koffers was niet nodig, deze werden bezorgd.

In het dorp is van alles te doen: paardrijden, golfen, fitness, lekker met een boek liggen bij het zwembad of bij het privéstrand aan de overkant van de boulevard. De verzorging is All Inclusive (van 08.00 tot 23.59 uur) dus er komt geen portemonnee aan te pas. Voor excursies dient wel te worden betaald, de kinderclub is weer inclusief.

We hebben gegeten bij een Marokkaanse familie thuis en zijn met een 4WD onder begeleiding naar Taroudant geweest.

Verder was het een vakantie om heerlijk uit te rusten en kon je echt zeggen: Niets HOEFT Alles MAG

Een verblijf in een resort van Club Med kent een zeker prijskaartje, maar is dit het meer dan waard. Overweeg het eens, u zult er geen spijt van krijgen!

Deel dit:

Terug Naar Boven