Celebrity Century Minicruise

Walter Colijn on 13 June 2006

Deel dit:

In juni 2006 heb ik een minicruise mogen maken van Dover naar Amsterdam aan boord van de toendertijd net gerenoveerde Celebrity Century.

Destijds was de Celebrity Century hèt schip dat de cruises vanuit Amsterdam aanbood. (Anno 2012/13 is dit de Celebrity Constellation)

Vanwege de gestegen vraag naar balkonaccommodatie werd een multi-million Dollar verbouwing uitgevoerd om van de meer standaard balkonaccommodatie zgn Concierge Class hutten te maken. Deze hutten zijn iets luxer uitgevoerd en brengen een aantal extra's met zich mee. Deze extra's in de Concierge Class omvatten onder andere: badjassen voor gebruik tijdens de cruise, een fles bubbeltjeswijn en elke avond een schaal canapés.

Mijn vrouw Karen en ik waren twee dagen te gast aan boord; we verbleven hiervan 1 volle dag op zee om van alle faciliteiten gebruik te maken. We hebben uitgebreid meegedaan aan het dagprogramma; waaronder een culinaire sessie. Hierbij kregen we een demonstratie fruitfiguren maken. Het blijft kunstig om te zien!

Dergelijke tripjes zijn eigenlijk tè kort, maar het smaakte zeker naar méér!

Deel dit:

Terug Naar Boven