Dolle pret in Disneyland Parijs

Walter Colijn on 21 May 2014

Deel dit:

Begin maart 2014 was ik op uitnodiging van Thalys en Disneyland Parijs 3 dagen/2 nachten te gast in de Sequoia Lodge, een van de Disneyland hotels.

Met de Thalys vertrokken we vanuit Amsterdam Centraal via Schiphol, Rotterdam, Brussel naar Parijs Gare du Nord. 1e klas. Hierbij waren drankjes, snacks en kostenloos internet inbegrepen. Ruime goedzittende stoelen in een trein die je in 2 uur 40 minuten in Parijs brengt. Terug gingen we 2e klas en dan heb je al deze faciliteiten niet. Echt een aanrader om voor de meerprijs 1e klas te reizen. Je Disneyvakantie begint dan echt beter. Ten opzichte van het vliegtuig heeft de trein op dit traject mijn voorkeur. Vanaf Parijs Gare du Nord ging het per bus in 45 minuten naar het hotel.

Je kunt ook met de TGV in Marne la Vallee (hartje Disney) uitkomen, maar dan dien je in Brussel over te stappen.

Sequoia Lodge is een van de Disneyhotels. Daarnaast heb je nog de zogeheten partnerhotels (met shuttleservice) en diverse andere hotels en campings in de regio. Voor elke budget is er een verblijfmogelijkheid.

In het hotel zijn diverse kamertypes beschikbaar met oplopende privileges. Er zijn een aantal maaltijdopties, zodat je verblijf maatwerk wordt. Alles ademt Disney en op gezette tijden kun je op de foto met Disneyfiguren. In de twee parken hadden wij de mogelijkheid om met een (onbeperkt geldige) VIP Fastpass de populairste attracties te bezoeken met zo weinig mogelijk wachttijd.

Space Mountain, Big Thunder Mountain, Hollywood Hotel Tower of Terror, Rockin’ Rollercoaster en Crush Coaster. Maar ook Peter Pan’s Flight, It’s a Small World, de Teacups en natuurlijk de parade op Main Street USA.

Een must is ook Buffalo Bill’s Wild West Show: een theatervoorstelling, met mensen, dieren, Country & Westernfood en natuurlijk alle Disneyvriendjes.

Nieuw is Disney Dreams, waarmee elke avond wordt afgesloten: een licht- geluid- en watershow tegen het decor van het Kasteel van Doornroosje. Met knallend vuurwerk als Grande Finale.

Ik werd ook geïnformeerd over de nieuwe attractie Ratatouille die per 10 juli 2014 opengaat. Deze Rattractie, een zogeheten darkride (rit in het donker) neemt je mee in een GPS gestuurde Ratcar langs alle uitvergrote onderdelen van de film in beeld, geluid, maar ook in geur! Superspannend en reuze origineel.

In korte tijd heb ik heel veel indrukken opgedaan en ben nu actueel op de hoogte hoe de ultieme Disneyvakantie eruit moet zien.

Neem snel contact met mij op voor een fantastische vakantie voor het hele gezin!

Deel dit:

Terug Naar Boven