Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Wendy Klinkhamer en ik woon in Eindhoven. Ik help je graag bij het boeken en organiseren van de perfecte reis. Een reis boeken gaat verder dan even snel op internet kijken en reserveren. Het kan een tijdrovend karwei zijn om de juiste vlucht, accommodatie, bestemming of rondreis te vinden en hierin wil ik je graag adviseren. Alles is mogelijk en voor ieder budget.

Door mijn jarenlange ervaring als reisadviseur bij reisadviesbureau Effting in Eindhoven heb ik al heel wat bestemmingen mogen zien. Een mooie safari door Kenia, eilandhoppen in de Cariben, een rondreis door Spanje. Dit zijn enkele voorbeelden van reizen, die ik gemaakt heb.

Ik ben uw persoonlijk reisadviseur en kom graag bij je langs om samen met jou een passende reis samen te stellen. Ik boek uw hele vakantie van A tot Z. Van vlucht tot hotel, van autohuur tot transfer, van excursie tot kaartjes voor een musical. Voor al uw vakanties of zakenreizen kunt u bij mij terecht.

Travel Counsellors is een internationale organisatie met een groot netwerk aan diverse touroperators en lokale agenten, waardoor ik elke reis kan boeken, die je maar voor ogen hebt. Bovendien zijn we aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dat geeft een veilig gevoel.

Wacht dus niet langer. Je kunt me bellen of mailen en ik ga meteen voor je aan de slag! Wil je liever even persoonlijk contact, dan kom ik graag bij je langs.

Hartelijke groet,

Wendy Klinkhamer

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-21275356

Terug Naar Boven