Welkom op mijn persoonlijke pagina


Op zoek naar jouw volgende (droom)vakantie? Ik help je graag!

Ik ben Yannick en ik woon in Houten. In het kort kan ik mij omschrijven als een sociale, creatieve en sportieve man met een grote passie voor reizen en het ontdekken van de wereld. Als jouw persoonlijke reisadviseur verzorg ik jouw ideale vakantie of misschien wel lange (rond)reis van A tot Z. En hier houdt het niet bij op. Van stedentrips tot cruises, van sportreizen tot autovakanties en van wintersport tot verre vluchten. Wat jouw wens ook is, ik kan en wil je overal bij helpen. Ik adviseer en ontzorg je, ik ben jouw persoonlijke aanspreekpunt die altijd bereikbaar is, terwijl je ook financiële zekerheid hebt mocht je reis onverhoopt niet doorgaan. Win-win!

Ik heb vele jaren ervaring opgedaan in hospitality en dienstverlenende functies in binnen- en buitenland. Zo heb ik een jaar lang in Frankrijk gewoond en gewerkt. Eerst als een beheerder van accommodaties op een camping en later als reisleider in een wintersportgebied. Ook heb ik een aantal jaar geleden een reis van 15 maanden gemaakt door Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. De vrijheid, de bijzondere dingen die ik gezien en gedaan heb en de mensen die ik heb ontmoet zal ik nooit meer vergeten. Ik kan het iedereen dan ook alleen maar aanraden om een keer te ervaren.

Door mijn dienstverlenende werkervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar anderen en de tijd te nemen om daarmee aan alle wensen te kunnen voldoen. Op die manier zal ik als Travel Counsellor ook een groot verschil maken en zorgen dat de vakantie die je bij mij boekt precies is zoals jij verlangt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we vrijblijvend in gesprek gaan om dat te bespreken. Je kan mij altijd bereiken via telefoon of e-mail, maar we kunnen uiteraard ook een persoonlijk gesprek inplannen om alle wensen en mogelijkheden van jouw ideale vakantie te bespreken.

Graag tot ziens!

Met hartelijke reisgroet,

Yannick van Doorn

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Alles is mogelijk

1-3-2021

Op zoek naar jouw droomvakantie? Alles is mogelijk als je bij mij wil boeken. In deze video (2 min) laat ik meteen een aantal mogelijkheden zien.

Een droom komt uit

1-1-2021

Sinds 1 januari 2021 ben ik officieel begonnen als zelfstandig reisadviseur. In deze korte video (1 min) laat ik in vogelvlucht zien wat dit inhoudt.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven