Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wilt u op reis of op vakantie? Ik help u erbij en maak het u gemakkelijk. 's Avonds of in het weekend? Gewoon bij u thuis? Geen probleem, ik maak met u een afspraak op de tijd en locatie die u het beste schikt en ik help u met een gedegen en gratis advies, een goed aanbod voor een scherpe prijs en uitstekende service.

Al ruim 25 jaar ben ik reiziger, vakantieganger, reisinkoper, reisadviseur en globetrotter. Het zit in mijn bloed en hoe meer ik reis, hoe meer zin ik krijg in de volgende reis. Ik vind het fantastisch om met u over reizen te praten en te vertellen hoe het is op uw bestemming, of het nu Tenerife of de Himalaya is.

Meestal praat ik uit eigen ervaring dankzij mijn vele reizen. Zo maak ik u graag enthousiast over:
– binnen Europa: Italië, Engeland, Noorwegen, Zwitserland, Armenië, Griekenland, België, Spanje, Duitsland, Georgië, Frankrijk, Macedonië en Oostenrijk
– buiten Europa: Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Canada, Verenigde Staten, Curaçao, Aruba, St. Maarten, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Israël, Indonesië, Maleisië, Thailand, Singapore, Hong Kong, India, Nepal, Tibet, China, Brazilië, Peru en Bolivia.

Voor Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika en Nepal behoor ik binnen de Nederlandse reiswereld tot de echte kenners. In de loop van de jaren maakte ik in totaal meer dan 45 reizen naar deze landen, dus ik kan gerust zeggen: ik ken ze van binnen en van buiten.

Mijn meest bereisde landen binnen Europa zijn Engeland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië, die ik bij elkaar opgeteld meer dan 60 maal bezocht. Daarbij nemen de Italiaanse streken Toscane en Umbrië een bijzondere plaats in omdat ik ze na tien vakanties als een soort tweede thuis beschouw. Elk jaar verlang ik er weer naar...

U kunt bij mij diverse soorten reizen boeken, zoals:
– individuele reizen
– groepsreizen
– zonvakanties
– stedenreizen
– vliegtickets
– kampeervakanties
– busreizen
– autovakanties
– cruises
– wintersportvakanties

Dankzij de doordachte formule van Travel Counsellors profiteert u van alle voordelen: perfecte service, grote flexibiliteit en snelheid, zorgvuldig uitgezochte kwaliteitsproducten en echt maatwerk voor een opmerkelijk goede prijs. Gemak, kwaliteit en zekerheid voor u, mede dankzij het keurmerk van ANVR en SGR en de ondersteuning van de al jaren succesvolle organisatie Travel Counsellors.

Heeft u reisplannen? Neem contact met mij op en ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Bedankt voor uw interesse!


Philip Evers
Travel Counsellor
philip@travelcounsellors.nl
030-6939324 / 06-36146358

***** gecertificeerd Aussie Specialist (Tourism Australia) *****
***** gecertificeerd 100% Pure New Zealand Specialist (Tourism New Zealand) *****

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-36146358

Terug Naar Boven