Over Travel Counsellors

Ons verhaal

Onze wortels liggen in Engeland, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle internationale reisorganisatie. Ons verhaal is bijzonder en inspirerend en we nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons volgende hoofdstuk. 

Een innovatief businessmodel

Nadat David Speakman in 1994 Travel Counsellors oprichtte, stelde zijn innovatieve businessmodel franchisenemers al snel in staat om ongekende service te leveren en op maat gemaakte reizen samen te stellen.

De ondernemersgeest en de toewijding aan het samenstellen van op maat gemaakte reizen, die ons groot hebben gemaakt, zijn vandaag de dag nog steeds onderdeel van ons businessmodel. Zelfs nu we zijn uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 2.000 Travel Counsellors en hoofdkantoorcollega’s in zes verschillende landen.

Hoe het verder ging...

1999

We verwelkomen onze 100ste Travel Counsellor

2005

We breiden uit naar Ierland en Nederland

2006

Phenix, ons eigen, op maat gemaakte boekingsplatform, wordt gelanceerd, waardoor onze Travel Counsellors gemakkelijker op maat gemaakte reisroutes kunnen creëren

2007

We verwelkomen Travel Counsellors in Zuid-Afrika

2008

De 1000ste Travel Counsellor meldt zich bij ons aan

2012

Langzaam maar zeker nemen we de wereld over met vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten en in 2014 in België

In de jaren daarna...

2014

Op onze 20e verjaardag vieren we niet alleen dat we twee decennia bestaan, maar ook dat we een flinke financiële injectie van onafhankelijke investeerder Equistone Partners Europe hebben ontvangen.

2015

Ons internationale hoofdkantoor verhuist naar een op maat gemaakt pand in Manchester, maar onze roots vergeten we nooit!

2016

Ons internationale hoofdkantoor team groeit uit tot maar liefst 300 leden.

2017

We lanceren de myTC-app. Elk jaar gebruiken 15.000 reizigers en Travel Counsellors onze app en deze krijgt zowel in de Apple- als de Android-store ruim 4 sterren.

2018

Het Nederlandse en Belgische hoofdkantoor verhuist naar een stijvol pand in hartje Den Haag.

Wij investeren alleen in technology-based bedrijven die snel groeien en geleid worden door een stabiel team dat zijn sporen verdiend heeft.