Welkom op mijn persoonlijke pagina


Waar u ook maar naar op zoek bent voor uw vakantie, bij mij kunt u terecht! Zonvakanties, stedentrips, cruises, rondreizen binnen of buiten Europa, verre reizen, actieve reizen, wintersport, waar u ook naar op zoek bent, ik help u graag.

Mijn naam is Anouchka Paans, ik woon in Biddinghuizen en werk sinds 2003 met veel plezier in de reiswereld.
In de afgelopen jaren heb ik meerdere bestemmingen bezocht en veel ervaring opgedaan. Vakanties zijn mijn passie en ik help u graag met het regelen van uw perfecte reis.

Travel Counsellors geeft mij de vrijheid en ruimte om met u tot de beste keuze te komen en komt er nu, voor mij een droom uit, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.
Naast het aanbod wat u bij het reisbureau kunt vinden, kunt u bij mij ook reizen boeken van specialistische ondernemingen in binnen- en buitenland.
Als Travel Counsellor heb ik contacten over de hele wereld om uw reis op maat te kunnen samenstellen. Om u helemaal te ontzorgen, regel ik alles voor u, te denken aan, autohuur, transfer, attracties, inchecken, visa, etc. alles wat nodig is om uw reis geweldig te maken.

Travel Counsellors heeft een nauwe samenwerking met reisagenten over de hele wereld en directe inkoop bij hotels, uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, zodat u geen financiële risico’s loopt.
Van mij kunt u persoonlijke service verwachten, niet alleen tijdens het boeken van de reis,
maar ook te alle tijde daarna, kunt u bij mij terecht met uw vragen of voor de laatste informatie over uw reis.

U kunt zelf kiezen hoe u contact met mij wil opnemen, dit kan telefonisch, per email of een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u thuis zijn of bij mij, net wat u wenst.
Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren, ik ben beschikbaar op het tijdstip, dat voor u het beste uitkomt.

U hoeft niet meer te wachten op het reisbureau of urenlang te zoeken op het internet, door mijn ervaring in de reiswereld, weet ik waar ik moet zoeken en regel ik alles voor u.

Een onvergetelijke, onbezorgde, geweldige vakantie, die gun ik iedereen en ik kijk er naar
uit om u te mogen helpen met regelen van uw droomreis.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven