Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn pagina, bedankt voor jouw bezoek op mijn site, de eerste stap naar een geweldige vakantie! Als jouw persoonlijke reisadviseur, help ik je graag met het boeken van jouw reis, wanneer het jou het beste uitkomt. Geen tijdrovende zoektocht op internet, maar met deskundige begeleiding door mij als jouw persoonlijke reisagent. Met inmiddels ruim 17 jaar reisbureau-ervaring, kan ik op reisgebied alles voor jou regelen. Van stedentrip tot strandvakantie, van huwelijksreis tot avontuurlijke rondreis, van zakenreis tot groepsreis. Ook buiten kantoortijden ben ik te bereiken, 7 dagen per week via telefoon, e-mail, WhatsApp, en Facebook. Deskundig en altijd de beste persoonlijke 24-uursservice.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere bestemmingen bezocht en veel ervaring opgedaan. Vakanties zijn mijn passie en ik help je graag met het regelen van jouw perfecte reis. Naast het aanbod van bijna alle reisorganisaties, kun je bij mij ook reizen boeken van specialistische ondernemingen in binnen- en buitenland.
Als Travel Counsellor heb ik contacten over de hele wereld om jouw reis op maat te kunnen samenstellen. Om je helemaal te ontzorgen, regel ik alles voor je te denken aan, autohuur, transfer, attracties, inchecken, visa, etc. alles wat nodig is om jouw reis geweldig te maken. Voor, tijdens en na jouw reis sta ik voor je klaar.

Travel Counsellors heeft een nauwe samenwerking met reisagenten over de hele wereld en directe inkoop bij hotels, uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds, zodat jij geen financiële risico’s loopt.

Een onvergetelijke, onbezorgde, geweldige vakantie, die gun ik iedereen en ik kijk er naar uit om jou te mogen helpen met regelen van jouw droomreis.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven