Welkom op mijn persoonlijke pagina


Na 30 jaar met veel passie in de reiswereld te hebben gewerkt, talloze reizen te hebben geboekt, veel te hebben gezien van de wereld en een fantastische band met vele tevreden klanten te hebben opgebouwd, laat ik mijn droom werkelijkheid worden :

Als zelfstandig Travel Counsellor start ik mijn eigen reisadviesbedrijf!

Alle regels en beperkingen van het "stenen" reisbureau laat ik achter mij. Ik kan mij 100% voor mijn klanten inzetten en hen vol passie en enthousiasme de allerbeste kwaliteit, aandacht en service geven en dat natuurlijk onder alle garanties van het SGR/ANVR. Door onafhankelijkheid kan ik een veel ruimere keuze in producten aanbieden tegen hele scherpe tarieven. Ik heb contacten over de hele wereld met betrouwbare partners en heb een grote organisatie als Travel Counsellors achter me staan.

Even iets over mijzelf en wat u van mij mag verwachten:
Mijn naam is Carla Delis, woonachtig in Noord Scharwoude. Ruim 30 jaar heb ik gewerkt voor diverse reisbureau's en organisaties als adviseur en manager. Vol spirit en passie doe ik nu wat ik het allerleukste vind:
"Het realiseren van de reisdroom van iedere klant"

Als Travel Counsellor kan ik echt de tijd nemen en u de aandacht geven om "DE" vakantie te vinden die helemaal aan uw wensen voldoet. Persoonlijk betekent voor mij: zeer betrokken, goed luisterend, hartelijk, open, doortastend, uitnodigend, creatief... kortom alles tot in de puntjes geregeld ! En dat gun ik elke klant !!
Ik ben er iedere dag en op ieder tijdstip voor u en op de manier die u het beste past. Telefonisch, via de email, bij mij op kantoor of bij u thuis. Ook tijdens uw vakantie ben ik er voor u!
Voor deze persoonlijke service en het allerbeste reisadvies betaalt u niets extra!

Mijn olifantenrit in Sri Lanka, mijn wandeling over de muur in China, overnachten op een idyllisch vlot op "The River Kwai", de overheerlijke tapas in Barcelona en Madrid, genieten van hotel met eigen bootje op Lefkas, snorkelen in het prachtige rif van Marsa Alam, het wijntje tijdens zonsondergang in de ALO bar op het strand van Agios Gordios, Dolfijnen spotten in Lovina op Bali, eilandhoppen op diverse griekse eilanden, the "vibes" voelen in Nou Camp tijdens Barcelona- Real Madrid en op de fiets het indrukwekkende Valencia ontdekken...
"Unforgetable Memories", het lijkt me fantastisch om deze en vele andere ervaringen met u te mogen delen.

Ik ben u heel graag van dienst voor elke reis, elke bestemming en elk budget.
Wilt u service, kwaliteit en een goede prijs? Neem snel contact met mij op.
U bent van harte welkom!

Carla Delis
Uw persoonlijke Travel Counsellor

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0226-754488/0623250122

Terug Naar Boven