Welkom op mijn persoonlijke pagina


Denise da Silva Zeeman - Travel Counsellor
• Persoonlijk • Flexibel • Zorgeloos vakantieplannen

Het zijn van een Travel Counsellor laat voor mij twee dromen uitkomen: het hebben van mijn eigen onderneming en een carrière in het vakgebied waar mijn passie ligt: vakanties plannen! Nu wil ik jouw droom ook waar maken!

Ik reis graag, maar toch hou ik er net zo van om reizen samen te stellen. Het idee kwam voort uit de wens om mezelf te professionaliseren in iets wat ik al jaren deed: ik was al de "go-to-person" voor mijn privé netwerk voor advies en steun met vakantie planning.

Ik ben Braziliaanse van oorsprong en Nederland is sinds 11 jaar mijn thuis geworden! Toen ik 17 was, woonde ik een volledig schooljaar in de VS, waarin ik meer dan 20 Amerikaanse staten te zien kreeg. Ook nog op jonge leeftijd, heb ik deel uitgemaakt van een groepsreis naar Disney World, als stagiair; en tijdens mijn bachelorstudie, ging ik, als een intern op een reisbureau, een maand reizen door mijn prachtige land. Al met mijn diploma op zak, begon ik aan een nieuw avontuur: ik landde in 2007 in Ierland voor 6 maanden studeren en reizen door Europa, en kwam daarna in Nederland terecht! Mijn geografische voetafdruk werd breder door persoonlijke & professionele reizen.

Volgens mij is rijkdom het best te meten door de ervaringen die mensen beleven. Het is ook zeer verrijkend om deel uit te maken van de reizen van mijn klant! Hun tevredenheid geeft me een enorme boost. Ik geloof ook dat mensen uniek zijn en bij het organiseren van een reis wil ik het perfect voor jou maken: jouw smaak, jouw wensen, jouw portemonnee. Ik ben bereid om te luisteren, mee te denken en vooral werk uit je handen te nemen. En ik doe het graag!

Ik kijk er echt naar uit om met je te praten over je vakantie. Je kunt me e-mailen of bellen, maar ik vind het ook geen probleem om een afspraak te maken om live met elkaar te spreken.

Wil je van een goed georganiseerde, geïnspireerde, ontspannen en onvergetelijke vakantie genieten? Word je overweldigd en onzeker om je vakantie op internet te boeken? Wil je het uitzoeken liever “stressvrij” ervaren, met persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit?!

Aarzel niet om mij te contacteren en laat het plezier beginnen!

# Zeg Nee tegen eindeloze uren internetonderzoek # Jouw vakantie: jouw wensen # Ontspannen & veilig vakantie # Dromen waarmaken # Zie de wereld

Graag tot ziens!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31 646445184

Terug Naar Boven