4 cruise ideeën

Ben jij al een echte cruisefanaat of heb je nog nooit vakantie gevierd op deze bijzondere manier? Voor beide bieden wij hieronder genoeg inspiratie. Niet alleen de keuze voor de bestemmingen en excursies zijn eindeloos, ook de soorten cruises zijn veelzijdig. Hieronder 4 keer inspiratie voor een cruise. Laat je adviseren door je Travel Counsellor en ervaar de meest relaxte manier van reizen.

Bekroond Alaska met Holland America Line

Holland America Line is al 150 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van cruises. Als je op zoek bent naar de ruimste en comfortabelste schepen op zee, bekroonde service, geraffineerd dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en verrassende wereldwijde routes, dan ben je bij de HAL aan het goede adres. Holland America Line is bekroond met de beste cruise door Alaska. Één van deze cruises zou wat ons betreft hoog op je bucketlist moeten staan. Je vaart langs sneeuw bedekte bergtoppen, blauwe gletsjers en spot wilde dieren. 

Ultraluxe resort op zee; met Seabourn naar het Caribisch gebied

De schepen van Seabourn zijn wat kleiner en geven daardoor een intieme sfeer. Een bijkomend voordeel is dat de schepen kunnen komen op plekken waar grotere schepen niet welkom zijn. Je kunt de schepen van Seabourn misschien wel het beste omschrijven als luxe all-inclusive resorts op het water. Het beste eten, de mooiste suites en de fijnste spa’s; je vindt het er allemaal. Overweeg eens een cruise naar het Caribisch gebied! Tijdens je reis kun je de mooiste eilanden ontdekken, maar misschien wil je het schip wel helemaal niet af.

Ervaar de vrijheid in Noorwegen met
Norwegian Cruise Line

De ultieme vrijheid ervaar je met cruisemaatschappij NCL. Geen strakke planningen, maar de luxe om je dag zelf in te delen. Norwegian Cruise Line biedt een groot aantal reisroutes en heeft diverse schepen. Wat ze allemaal gemeen hebben zijn de culinaire hoogstandjes in de restaurants en de geweldige shows aan boord. Wij raden een cruise van Noorwegen naar IJsland van aan. Tijdens deze cruise sta je oog in oog met de verborgen juweeltjes van deze mooie landen. Het natuurschoon tijdens deze reis is onvergetelijk.

Fascinerend Afrika met Hapag Lloyd

Hapag Lloyd neemt je mee op avontuur en laat je kennis maken met nieuwe culturen. Je beleeft fantastische momenten op zee en aan wal. Informeer eens bij je Travel Counsellor naar een cruise van Tenerife naar Kaapstad en waan je in een andere wereld.  Vanaf de zonovergoten vulkanische eilanden neemt de cruise je mee langs de westkust van Afrika naar opkomende steden en de woestijnlandschappen van Namibië. Beleef dit fascinerende continent als nooit te voren!

Bescherming van kinderen in toerisme

30 mei 2023

Wij vinden de bescherming van kinderen in toerisme erg belangrijk en willen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een land. Misstanden binnen toerisme proberen we te voorkomen en uit de wereld te helpen. Het kan zijn dat als je een mooie reis maakt, je wordt geconfronteerd met armoede. Mensen wonen in krotten langs de snelweg, kinderen lopen op blote voeten, kinderen rennen op je af om geld te vragen of om spullen aan je te verkopen. Wat moet je dan doen?

Ontdek lokale belevenissen op Aruba

29 mei 2023

Ga op een prachtige reis naar Aruba, samengesteld door jouw persoonlijke Travel Counsellor. Hieronder vind je een voorbeeld van een maatwerkreis om de natuur op te zoeken en weg te blijven van plekken waar veel mensen zich begeven.

Duurzame gastronomie op Aruba

29 mei 2023

Wie ervoor kiest om duurzamer te reizen hoeft niet bang te zijn dat de reisplannen volledig gewijzigd hoeven te worden. Alle beetjes helpen, dus breng alvast kleine veranderingen in je reisgedrag aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om af en toe een vegetarische maaltijd te nuttigen. Het culinaire landschap op Aruba is heel divers en beschikt ook over diverse restaurants waar vegetarisch en plantaardig gekookt wordt. Hierbij onze favorieten: