Explora Journeys - een greep uit het aanbod

Jij staat centraal en belevingen draaien om wat reizigers op dit moment zoeken: ruimte, keuzes, design en privacy. En dit alles met respect voor de zee. De gloednieuwe schepen van Explora Journeys zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid en de rederij introduceert een unieke All-Inclusive beleving voor diegenen die op een andere manier de wereld willen verkennen.

Explora Journeys - een greep uit het aanbod

A Journey to Soulful Sicily and Southern Greece

Barcelona - Athens (Piraeus)

19-27 juni 2024

Vanaf €5250 per persoon

Route: Barcelona – dag op zee – Trapani – La Valetta – Taormina – dag op zee – Chania – Naxos - Athens (Piraeus)

A Journey to the Crossroads of Antiquity


Rondreis Athens (Piraeus)

27 juni – 5 juli 2024 (9 dagen)

Vanaf €5650 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – Volos – Thessaloniki – Kavala – dag op zee – Istanbul (2 dagen) – dag op zee - Athens (Piraeus)

A Journey of Mykonos Sunsets and Macedonia Kingdoms

Athens (Pireaus) – Istanbul

19 – 26 juli 2024

Vanaf €4950 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – Mykonos (2 dagen) – Skiathos- Thessaloniki – Kavala – dag op zee – Istanbul

A Journey Between Star-Studded Riviera Escapes

Barcelona – Rome (Civitavecchia)

09 – 16 september 2024

Vanaf €4950 per persoon

Route: Barcelona – Ibiza (2 dagen) – Montecarlo – dag op zee – Portofino – Porto Santo Stefano - Rome (Civitavecchia)

Extra: met een late night stay in Portofino & Porto Santo Stefano 

A Journey to Alexandria, Haifa and Rhodes

Rondreis Athens (Piraeus)

27 september- 5 oktober 2024

Vanaf €5250 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – dag op zee – Alexandria – dag op zee – Haifa (2 dagen) – dag op zee – Rhodes - Athens (Piraeus)

Reizen met Explora Journeys is op basis van een All-Inclusive formule: welkomstfleschampagne in de suite, fooien aan boord, onbeperkte en snelle wifi, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, toegang tot 18 verfijnde en gevarieerde belevingen op het gebied van eten en drinken, waaronder zes restaurants, vijf lounges en 24 uur in-suite dining en meer** en een pendeldienst tussen haven en stadscentrum (waar nodig/beschikbaar). **Experience fee is van toepassing op twee locaties

Alle tarieven zijn op basis van cruise-only zonder extra’s. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke Travel Counsellor voor meer informatie of een volledige prijsopgave met o.a. de vluchten. Let op: dit is slechts een selectie van het totale Explora Journeys aanbod. De vanafprijs is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.

Het beste van twee werelden: op Camper & Cruise door West-Canada en Alaska

09 november 2023

Stel je voor: de ochtendnevel trekt op boven de majestueuze Rocky Mountains van West-Canada. Een dennengeur dringt je neus binnen terwijl je je klaarmaakt voor een dag vol avontuur. Met je huurcamper rijd je over kronkelende wegen door een landschap dat uit een ansichtkaart lijkt te komen... Lees snel verder.

Family fun tips op Aruba

02 november 2023

Onze dag met het gezin begint met een kajaktrip bij het mooie Boca Catalina. Het water is hier zo helder dat je de zeesterren op de bodem ziet liggen. We maken een jeeptour in het Arikok National Park en ontdekken de Quadirikiri grot, waar de kinderen de rotstekeningen van onze Arawak voorouders kunnen zien. Lees snel verder!