Ontdek lokale belevenissen op Aruba

Ga op een prachtige reis naar Aruba, samengesteld door jouw persoonlijke Travel Counsellor. Hieronder vind je een voorbeeld van een maatwerkreis om de natuur op te zoeken en weg te blijven van plekken waar veel mensen zich begeven.

Neem deel aan duurzamere sportactiviteiten

Begin de ochtend met een pilatesles in de openlucht, met zicht op de prachtige oceaan. Dagelijks kun je yoga- en pilateslessen volgen bij Manchebo. De lessen zijn verkwikkend en geven je direct veel energie door middel van beweging. En zeg nou zelf: er gaat niets boven het bewegen van je lichaam, helemaal als je een warme zeebries op je lichaam voelt.

Breng een bezoekje aan Aruba Aloe

Volg een gratis rondleiding, waar je precies ziet hoe locals dit bijzondere plantje verwerken tot huidverzorgingsproducten. Een tipje van de sluier: alles gaat met de hand! Ook is er een museum ingericht om meer te weten te komen over de geschiedenis van dit product. Natuurlijk is er ook een shop waar je heerlijke producten, waaronder zonnebrandcremé, zeep, shampoo en littekencremé, kunt kopen. Dan heb je meteen het ideale souvenir voor thuis!

Steun de lokale bevolking

Als het op activiteiten aankomt zijn er talloze mural tours en sightseeingmogelijkheden waar je aan deel kunt nemen. Van hiken tot het verkennen van de veelzijdige natuur, de mogelijkheden zijn oneindig. Zo steun je de lokale bevolking en weet je zeker dat jouw bijdrage direct terugvloeit naar de lokale economie.

Spot kleurrijke street art in San Nicolas

Wil je zeker weten dat je met fantastische vakantiefoto’s terugkomt? Bezoek dan het kleurrijke San Nicolas. San Nicolas is de tweede stad van Aruba en ligt in het zuidoosten van het eiland. Tegenwoordig is San Nicolas omgetoverd tot één groot openlucht museum vanwege de terugkerende Art Fair. Zo kun je er gigantische graffitikunstwerken spotten van bijvoorbeeld tropische vogels en schildpadden. Als je dan toch in San Nicolas bent, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan Charlies Bar. Deze bar is van top tot teen bekleed met vondsten uit zee. 

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.