Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn webpagina, leuk dat u een kijkje komt nemen!

Wellicht heeft u vakantieplannen en vraagt u zich af of ik als persoonlijk reisadviseur iets voor u zou kunnen betekenen. Ik denk het wel: een groot voordeel is dat ik uw vaste aanspreekpunt ben en zo precies op de hoogte ben van alles rondom uw boeking. Ook ben ik bereikbaar buiten de reguliere kantooruren, zodat u (bijna) altijd met uw vragen bij mij terecht kunt.

Is dat dan niet duurder dan een "gewoon" reisbureau?
Ik kan u gerust stellen, het antwoord is nee. Alle reizen die u bij touroperators via een "stenen" reisbureau kunt boeken, zijn bij mij ook te reserveren, uiteraard tegen dezelfde prijs.

Als Travel Counsellor kan ik u zelfs nog meer bieden: naast de bekende touroperators (o.a.: Corendon en TUI) hebben we ook nog een eigen reserveringssysteem dat werkt met losse onderdelen van uw reis: vlucht, transfers, hotel, huurauto, excursies enz. Als een puzzel kan ik deze onderdelen voor u op maat in elkaar leggen, precies zoals u het wilt, binnen het vooraf door u aangegeven budget.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de reiswereld heb ik me niet voor niets juist bij Travel Counsellors aangesloten als zelfstandig reisagent. Het is een betrouwbare organisatie die sinds 1995 in Engeland bestaat en sinds 2005 ook in Nederland. Uw geld is in goede handen, uw reissom is verzekerd; we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Ook uw losse tickets zijn bij ons verzekerd middels vliegticketgarantie.

Dus heeft u vakantieplannen? Ik kom graag bij u langs, zodat we op een moment dat het u schikt uw reiswensen kunnen doorspreken. Belt of mailt u mij gerust! Tel. 0228-753244,
e-mail: karin.dewit@travelcounsellors.nl

P.s.: neem ook eens een kijkje bij de klantervaringen op deze pagina of "like" mijn Facebookpagina via de "f" onder m'n pasfoto hierboven.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Waarom bij mij je vakantie boeken? Kijk maar!

23-5-2021

Er zijn meerdere redenen om je vakantie met een gerust hart aan mij over te laten. In dit filmpje kun je zien welke dat zijn.

Boek uw vakantie bij uw reisagent!

15-3-2021

Bij mij kunt u terecht voor al uw reizen.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0228-753244

Terug Naar Boven