Gevestigd in Geldrop

Liza Lembeck

Leuk je te ontmoeten!

Wil jij liever tijd, geld en frustratie besparen? Dan neem ik als jouw persoonlijke reisadviseur, alle zorg uit handen.
Jij hoeft dan ook echt nergens meer naar om te kijken.

Misschien hebben we elkaar weleens gezien in de omgeving, of tijdens het uitlaten van de hond? Mijn naam is Liza Lembeck, en ik ben je lokale reisadviseur. Als bewoner van de prachtige buurt tegen het centrum van Geldrop, ben ik slechts een paar stappen van je verwijderd. En sta ik klaar om je ideale reis samen te stellen.

WAAR WIL JIJ NAAR TOE?
* Van citytrips naar Barcelona, Praag of Berlijn
* Strandvakanties, Honeymoons, compleet verzorgde cruises inclusief vlucht en transfer
* Of geheel verzorgde rondreizen door Europa, Azië of Midden-Oosten.

Alles is mogelijk. Echt alles!
Als jij geniet van je vakantie, dan geniet ik ook.

JOUW REIS FINANCIEEL GEWAARBORGD
Dit doe ik natuurlijk niet alleen. Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij de internationale reisorganisatie Travel Counsellors. Hierdoor bied ik je zekerheid en reis je veilig.
We zijn lid en aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds waardoor jouw reis altijd financieel gewaarborgd is.
Door het grote netwerk van Travel Counsellors zijn we met meer dan 1900 reisadviseurs wereldwijd. Werken we samen met lokale partijen, die ook in het land zelf zijn gevestigd en samen hebben we de hele wereld gezien. En kan je bij mij terecht met al je vragen en wensen voor elke bestemming.

• Zekerheid van een veilig geboekte vakantie
• Eerlijk advies, persoonlijk bij je thuis of online
• Voor al je vragen bereikbaar, voor, tijdens en na je reis

Wie ben ik? Liza Lembeck-Snijders getrouwd met Martijn Lembeck, moeder van Ziva (13) In mijn vrije tijd vind je mij op de golfbaan, in de sportschool, in de keuken of ben ik vakanties aan het uitzoeken. Zelf heb ik verschillende rondreizen gemaakt in Azië (Thailand, Maleisië, Singapore, Vietnam), reizen naar Noord-Afrika, Noord-Amerika, maar ook in het mooie Europa (Italië, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Tsjechië, Cyprus, Malta) de allermooiste plekjes bezocht.

Ik hou er van om mensen te inspireren om er op uit te trekken, te reizen en nieuwe wegen te bewandelen. En speciaal voor jou op zoek te gaan om jouw mooiste reis samen te stellen.

BEL MIJ vrijblijvend, dan vertel graag wat ik voor jouw kan betekenen.
Hopelijk spreek ik je snel, ik kijk er naar uit.

06-25 59 00 08
Of mail Liza.lembeck@travelcounsellors.nl

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Video's

Cruises Explora Journeys

29-11-2023

Reizen met Explora Journeys is o.b.v. een All-Inclusive formule: welkomstfleschampagne in de suite, onbeperkte wifi, ongelimiteerde drankjes en nog veel meer...

Curaçao

29-11-2023

Wellness in Tropisch Paradijs Ervaar Curaçao en geniet van sport, wellness en dineren aan het strand voor een onvergetelijke vakantie in het Caribisch gebied.

Dubai

29-11-2023

Prachtige stranden, recordbrekende attracties en heel bijzondere belevenissen. Geniet met een pakketreis naar Dubai van alle luxe die deze stad te bieden heeft.

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Wendy Schurs

Goed en snel contact met Liza, ze denkt mee .

Ingestuurd door Steffi Hamacher

Liza is een toppertje. Toegewijd en neemt je reis wens heel serieus.