Welkom op mijn persoonlijke pagina


In oktober 2020 heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Na jaren voor verschillende organisaties de marketingcommunicatie, beurzen, persreizen en teamuitjes te hebben verzorgd, heb ik eindelijk de stap gemaakt. Ik ben nu zelfstandig reisadviseur. Hoe gaaf is dit. Ik heb mijn passie gevolgd. Waar ik voorheen voor vrienden en familie tips gaf over een mooie vakantiebestemming, mag ik hier nu mijn werk van maken. Iedere dag bezig zijn met mooie plekjes wie wil dat nu niet?

Ik ben Madelon, getrouwd en heb twee dochters. Reizen zit in mijn bloed. Samen met mijn man heb ik al veel van de wereld gezien. Nog maar net klaar met onze studie en we namen het vliegtuig naar Australië. Jaartje werken, geld sparen en we vertrokken weer voor drie maanden naar Thailand, Bali en Java. Opgevolgd door Maleisië, Zuid-Afrika, Brazilië, Mexico, Cuba, Kenia, Tanzania en een tweede keer Australië.

Maar ook in Europa hebben we veel gezien, want ook daar zijn veel mooie plekjes. Denk eens aan een heerlijk wijntje drinken tussen de wijngaarden in Toscane, relaxen op de Griekse stranden, overwinteren op Gran Canaria en Lanzarote, een stedentrip naar Valencia, Rome, Barcelona, met de Kerst naar London of heerlijk skiën in de Oostenrijkse Alpen.

In 2019 zijn we met ons gezin voor het eerst ver weggegaan, naar Costa Rica. Drie heerlijke weken hebben we gehad en een groot deel van dit mooie land gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn beide dametjes hebben het reisvirus nu ook te pakken. Met jouw gezin een verre reis maken? Samen bespreken we alle mogelijkheden. Door deze trip weet ik nog beter waar je op moet letten als je een verre reis met kinderen maakt .

Wat maakt mij zo bijzonder als Travel Counsellor? Dat is de persoonlijke aandacht, kwaliteit en reiservaring die ik je bied. Een vakantie is iets waar je voor spaart, waar je vaak al ver van tevoren naar uitkijkt, wat je nodig hebt als mens. Dan moet de vakantie op alle facetten top zijn. Volledig aan al jouw eisen voldoen. Het moet je aan niets ontbreken.

Uiteraard word ik vrolijk als een klant terugkomt en zegt: “Dit heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen, je hebt echt een mooi plekje uitgezocht.” Ook als je op jouw bestemming bent, help ik je graag met tips en adviezen qua excursies wat wel en niet te doen.

Begint het te kriebelen en wil jij graag advies over jouw volgende droombestemming, stedentrip of bedrijfsuitje? Mail, bel of app mij dan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we er jouw droomvakantie van.

Jouw reisadviseur op het gebied van:
* actieve (rond)reizen en verre bestemmingen
* weekendjeweg
* zon- en strandvakanties
* stedentrips
* wintersportvakanties
* incentives, groepsreizen of bedrijfsuitjes
* ...maar uiteraard ook losse vluchten, hotels en/of autohuur.

Ik help je graag aan een onvergetelijke ervaring.

Groetjes,

Madelon Lucas
TRAVEL COUNSELLOR
madelon.lucas@travelcounsellors.nl
tel. 06 18682894

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Vertrouwen in mij als reisadviseur

19-3-2022

Genoeg redenen waarom je mij jouw vakantieplannen kunt toevertrouwen.

Genoeg redenen op een reisadviseur in te schakelen

14-1-2022

Heb jij al een persoonlijk reisadviseur? Iemand die jou helpt bij het samenstellen van een reis en jouw deskundig advies geeft.

Curaçao

26-9-2021

Waarom een vakantie naar Curaçao zo heerlijk is. Je kunt er veel meer doen dan alleen het strand.

Wat kan een Travel Counsellors voor jou doen?

29-12-2020

Wat kan een persoonlijk reisadviseur allemaal voor jou betekenen? Ik bied je veiligheid, zekerheid en persoonlijke aandacht.

Dream now, travel later

29-12-2020

Reizen kan en mag nu nog niet, maar we gaan weer op reis. Doe alvast wat inspiratie op. #reistips #reisinspiratie #dreamnow

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0618682894

Terug Naar Boven