Welkom op mijn persoonlijke pagina


Boek uw reis met een persoonlijk advies op maat en zonder extra kosten! Graag leg ik u de Travel Counsellors werkwijze uit:

Als uw persoonlijke reisadviseur, help ik u graag met het boeken van uw reis, wanneer het u schikt. Geen tijdrovende zoektocht op internet, maar een intensieve begeleiding door mij als uw persoonlijke reisadviseur.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring als medewerker en manager van een reisbureau kan ik alles op reisgebied voor u regelen. Van stedentrip tot strandvakantie, van huwelijksreis tot avontuurlijke rondreis, van zakenreis tot groepsreis.

Travel Counsellors is een volledig onafhankelijk bedrijf en werkt samen met zowel de grote touroperators als met kleine gespecialiseerde organisaties. Op deze manier kan ik u altijd aanbieden wat past bij uw wensen en budget.

Als persoonlijk reisadviseur ben ik altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren. Is er een calamiteit tijdens uw verblijf in het buitenland dan is een telefoontje voldoende en zal ik er alles aan doen om uw probleem op te lossen.

Wat uw reisplannen, privé of zakelijk ook mogen zijn, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Indien gewenst kom ik graag ook bij u langs.

Vriendelijke groet,

Marion Vos
marion.vos@travelcounsellors.nl

PS: De reizen en aanbiedingen op deze site kunt u niet on-line boeken. Indien u interesse hebt kunt u met mij contact opnemen.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven