Marion Vos


Marion Vos

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Boek uw reis met een persoonlijk advies op maat en zonder extra kosten! Graag leg ik u de Travel Counsellors werkwijze uit:

Als uw persoonlijke reisadviseur, help ik u graag met het boeken van uw reis, wanneer het u schikt. Geen tijdrovende zoektocht op internet, geen haastig advies op een druk reisbureau, maar een intensieve begeleiding door mij als uw persoonlijke reisadviseur. En... u betaalt niets meer dan bij een regulier reisbureau!

Met inmiddels 20 jaar ervaring als medewerker en manager van een reisbureau kan ik alles op reisgebied voor u regelen. Van stedentrip tot strandvakantie, van huwelijksreis tot avontuurlijke rondreis, van zakenreis tot groepsreis.

Travel Counsellors is een volledig onafhankelijk bedrijf en werkt samen met zowel de grote touroperators als met kleine gespecialiseerde organisaties. Op deze manier kan ik u altijd aanbieden wat past bij uw wensen en budget.

Als persoonlijk reisadviseur ben ik altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren. Is er een calamiteit tijdens uw verblijf in het buitenland dan is een telefoontje voldoende en zal ik er alles aan doen om uw probleem op te lossen.

Wat uw reisplannen, privé of zakelijk ook mogen zijn, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Indien gewenst kom ik graag ook bij u langs.

Vriendelijke groet,

Marion Vos
marion.vos@travelcounsellors.nl

PS: De reizen en aanbiedingen op deze site kunt u niet on-line boeken. Indien u interesse hebt kunt u met mij contact opnemen.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 036-5226929

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven