Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben René Jansen, sinds 1997 werkzaam in de reisbranche, in 2008 en 2013 uitgeroepen tot “Beste reisadviseur van Nederland”, een titel die ik met veel trots draag. Ik ervaar mijn werk als Travel Counsellor, als het beoefenen van topsport, steeds mezelf overtreffen, nieuwe uitdagingen aangaan en mijn klanten steeds opnieuw verrassen met een verbluffend eindresultaat.

Reizen blijft een sensatie. Een ongelooflijk opwindende manier om ontdekkingen te doen, kennis te maken met nieuwe werelden, ervaringen te beleven die u raken in hart en ziel. Ik adviseer u graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van uw reis. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak, dat kan bij thuis of ergens in uw eigen omgeving op een tijdstip dat het u het meeste schikt, samen nemen we uw reiswensen door en maak een uniek reisvoorstel op maat.

Volg mij ook op Facebook !
Regelmatig deel ik hier grappige weetjes, reisverslagen, aanbiedingen, prachtige foto's en ander interessant nieuws.

Graag tot ziens
Uw persoonlijke Travel Counsellor René Jansen

Travel Counsellors is lid van de ANVR, SGR en deelnemer IATA en het Calamiteitenfonds en beschikt over een wereldwijd netwerk aan professionals die er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven