Welkom op mijn persoonlijke paginaReizen verkopen is al 24 jaar mijn grootste hobby en passie. Het mogen uitwerken van zoiets bijzonders als een vakantie is voor mij een super uitdaging. Goed luisteren, veel vragen alles tot in de puntjes verzorgen en dan uiteindelijk uw verwachtingen overtreffen.

Wat fijn dat u mijn website heeft gevonden. Mijn naam is Rianne Baas al als klein meisje wist ik wat ik wilde worden : reisadviseur !

Door mijn jarenlange ervaring en zeer uitgebreide bestemmingskennis ben ik in staat om u van de beste persoonlijke adviezen te voorzien.
Maar ik doe nog veel meer : ook voor autohuur, luchthavenvervoer en het afsluiten van verzekeringen bent u bij mij aan het juiste adres.

De afgelopen jaren bezocht ik vele bestemmingen zoals bijvoorbeeld :

Adembenemend Noorwegen
Onverwacht mooi Mallorca
Winters Finland
Ruig en ongerept IJsland
Warm en welkom Indonesië
Cultureel en prachtig groen Cuba
Fascinerend New York
Bijzonder Zuid Afrika
Divers Dominicaanse Republiek

Tevens heeft u bij mij de mogelijkheid te vertrekken vanuit het Duitse luchtruim, want ook alle Duitse reisorganisaties behoren tot het assortiment! Ik maak voor u altijd een prijsvergelijking bij zowel de Nederlandse- als Duitse touroperators!

Heeft u zelf iets op het internet gezien? Laat het me weten, vaak bied ik u dezelfde prijs als het internet. U heeft dan wel de extra service van mij als uw persoonlijk reisadviseur.

U kunt mij uw vakantieplannen telefonisch of per e-mail doorgeven, uiteraard bent u ook van harte welkom in mijn kleine reiswinkel. Samen zullen we uw wensen doorspreken, met uw droomreis als eindresultaat !

Travel Counsellor Rianne

rianne@travelcounsellors.nl

06-37459722

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven