Rob & Bram Travel Counsellors


Rob & Bram Travel Counsellors

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Stelt u zich eens voor dat u over uw eigen reisadviseurs beschikt…

Met Rob van Lieshout en Bram Beurskens haalt u meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld in huis.
Reeds 20 jaar kruisen onze paden elkaar door de reiswereld. Na een aantal jaren waarin we elkaar met regelmaat treffen binnen Travel Counsellors hebben we besloten om onze krachten te bundelen.

Op deze manier vergroten wij onze bereikbaarheid voor onze klanten en combineren we onze persoonlijke kennis en kwaliteiten om tot het meest ultieme vakantie voorstel te komen voor jou.
Bespaar ellenlange zoektochten, sluit twijfels uit, dit kan veel makkelijker! Van citytrip, cruise, strandvakantie of rondreis, groepen en incentives, honeymoon of wintersport; voor elk type reis en vakantie ben je bij ons aan het juiste adres en ervaar je die extra service en kennis die je zoekt! (ANVR/SGR/IATA)

Gezamenlijk hebben we uiteraard de nodige reiservaring om persoonlijke ervaringen en tips te delen. Die ervaring varieert van Bangkok tot Honolulu, van New York tot Marrakech en van Moskou tot Barcelona. Van 5 sterren hotels tot basic verblijven, van high end accommodaties tot bijzondere logeeradressen en van blokhutten tot hostels. Kortom jouw ideeën zetten wij om in concrete voorstellen en uiteindelijk in ultieme belevingen.

Net die kleine verrassing, dat onverwachte hotelletje, die gunstige vluchtoptie, dat verborgen restaurantje zijn de dingen die er voor ons toe doen. Wij verkopen je geen vakantie....wij leveren een herinnering voor het leven.

Ook voor corporate travel: Wat is er beter en sneller dan uw zakenreis te laten boeken door iemand die precies op de hoogte is van uw wensen, welke luchtvaartmaatschappij, welk hotel, iemand die dicht bij u staat, oog voor detail met hoogwaardig advies. Door onze vele contacten in de reiswereld bij zowel hotels als airlines zijn we snel op de hoogte van alle ontwikkelingen, spaarprogramma's loyalty regelingen en andere voordelen voor uw bedrijf.
Weten hoe het voelt om geheel ontzorgd te worden met een excellente service tegen een goede prijs? Neem dan contact met ons op, Wij heten u van harte welkom!

Graag tot ziens!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-48370103 / 06-13263471

Terug Naar Boven