Nieuwsbrief - Vliegen vanaf Rotterdam, Eindhoven, Den Haag of Brussel

Wanda Spohr op 11 May 2022
Ontvang jij mijn "We love travel"- mailing al? Morgen staat het thema "zorgeloze vliegvakantie" centraal met daarin een 4-tal mooie Europese vakantiebestemmingen.

De drukte op Schiphol zal niemand ontgaan zijn, gelukkig sta ik voor je klaar met raad en daad. Laat je door de hotels uit mijn mailing met vertrek vanaf Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Brussels Airport inspireren. Ik stel graag een onvergetelijke vakantie met een zorgeloze vliegreis voor je samen.

Vanuit Rotterdam vlieg je bijvoorbeeld naar het populaire Málaga. De stad biedt een unieke mix van cultuur, natuur, historie en strand. Tegenover het 4-sterren hotel 'Molina Lario' vind je direct een prachtige Kathedraal, een uitstekende eerste trekpleister. Het is een charmant hotel midden in het centrum van de historische stad met lichte en stijlvolle kamers waardoor je je gelijk thuis voelt. In het restaurant van het hotel worden er traditionele Andalusische recepten tot een selectie van tapas geserveerd. Wandel van het hotel langs de gezellige haven naar het brede zandstrand of geniet van een cocktail op het dakterras met een adembenemend uitzicht op de kathedraal.

Je reist al 5 dagen naar Malaga vanaf 630 euro per persoon.

Interesse in deze aanbieding? Of...nieuwsbrief ontvangen zodat je volgende keer ook als eerste de reisinspiratie in je mailbox hebt? Stuur mij een DM, Whatsapp-bericht of mail: wanda.spohr@travelcounsellors.nl. Bellen mag uiteraard ook en vind ik gezellig. Kan ik meteen je wensen doornemen!

Check ook eens mijn zelfgeschreven travelblogs op https://lnkd.in/eSuRwY5Y

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Liefs, Wanda