Welkom op mijn persoonlijke pagina


Als ik een Atlas open sla, reis ik in gedachten!
Met andere woorden, ik organiseer heel graag uw mooie reizen en zorg dat het tot in de puntjes goed geregeld wordt. Ik zorg ervoor dat u met een gerust hart op reis kunt gaan en sta u ook bij waar nodig als u mijn hulp op vakantie nodig hebt! Zeker in de huidige tijd is dit een pre.

Het interessante is dat ik ben aangesloten bij Travel Counsellors, een gerenommeerde internationale organisatie met goede contracten in de reisbranche aangesloten bij de ANVR en SGR.

Met mijn Master studie European Tourism Management, mijn internationale werkervaring in de commerciële en financiële sector, mijn organisatietalent en open karakter, zorg ik dat alles van A-Z geregeld wordt en neem ik u een hoop werk uit handen.

Privé heb ik hele mooie reizen gemaakt en ook heb ik voor mijn werk veel reiservaring op gedaan en ook zakenreizen georganiseerd. Ik woon in 'Booming' Rotterdam en heb ook twee jaar in het buitenland gewoond, waarvan anderhalf jaar in Frankrijk (Parijs en Chambery) en een half jaar in Zweden (Borlange).

Hoogtepunten:
Australië, Midden en Zuid Amerika (Mexico,Guatemala,Belize,Brazilie), Wintersport (Oostenrijk,Zwitserland,Frankrijk,Fins Lapland), stedentrips, camperreizen
Werk: Engeland

Ik ben een fervent wintersport fan, maar houd er ook erg van om verschillende culturen te leren kennen in verre oorden, en om steeds weer nieuwe avonturen te beleven. Ook word ik erg enthousiast van stedentrips.

Neem gerust contact op, zodat we uw reiswensen kunnen bespreken en uw nieuwe droomreis kunnen gaan samenstellen!

Uw Travel Counsellor,
Alice van der Werf

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven