Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke webpagina!

Fijn, dat u mij gevonden heeft. Mijn naam is Aline en ik werk vanuit Meppel als zelfstandig reisadviseur. Ik ben als franchisenemer aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V.

Ik heb een prachtig beroep! Al bijna 25 jaar regel ik vakantiereizen voor verschillende mensen met verschillende wensen. Het is een uitdaging om steeds weer samen met mijn klanten tot een zo optimaal mogelijke vakantie te komen en ik geniet ervan deze met zorg samen te stellen. Door mijn jarenlange ervaring als reisadviseur op verschillende reisbureaus heb ik veel kennis opgedaan. Uiteraard door studiereizen en vakanties met mijn gezin, maar zeker ook door de reisverslagen van mijn klanten.

Om nog meer tijd en zorg te kunnen bieden en meer service te verlenen aan mijn klanten, heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij Travel Counsellors. Dit is een groep gedreven en ervaren reisadviseurs, die vanuit huis werken en hun klanten bedienen op het door hen gewenste tijdstip en die allen eenzelfde doel nastreven: tevreden klanten door middel van een uitstekende service. Ik kan gebruik maken van veel gerenommeerde leveranciers in binnen- en buitenland. We hebben een eigen luchtvaartafdeling en veel eigen inkoop bij diverse hotels, zodat we zeer concurrerende prijzen hebben! Ook uw verzekeringen regel ik graag. Wij kunnen en zullen als Travel Counsellors elkaars kennis en ervaring ook zeker aanwenden om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen voor onze klanten. Dit alles met de zekerheid van SGR en ANVR en Calamiteitenfonds.

Heeft u reisplannen? Dichtbij of ver weg. Naar de zon of naar de sneeuw. Wilt u veel zien en ondernemen in uw vakantie of juist lekker luieren? Logeert u graag in een tent of kampeerhut of liever in een luxe villa of 5*hotel?
Van een tocht op een zelfgebouwd houtvlot in Zweden tot een luxe cruisevakantie in het Caribisch Gebied, ik regel graag de reis voor u die bij u past!!

Aarzel niet en neem contact met mij op voor een informeel, vrijblijvend gesprek over uw reisplannen. U kunt rekenen op een onafhankelijk en professioneel reisadvies op maat.

Met vriendelijke groet,

Aline Habing – van Aalderen
aline@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven