Gevestigd in Rotterdam

Andre Proost

Leuk je te ontmoeten!

Wat leuk dat je op mijn persoonlijke pagina langs komt!

Mijn passie voor andere culturen, nieuwe landschappen en avontuurlijk reizen is begonnen toen ik lang geleden op 16-jarige leeftijd naar Utah verhuisde om daar een carrière in cross country running na te jagen. Die carrière is niet heel indrukwekkend geweest maar de drang naar het ontdekken van de wereld is nooit meer weg gegaan.

Ik heb daarna lange tijd gewoond en gewerkt in Azië, Afrika, Europa en Noord Amerika. Als Travel Counsellor heb ik daar nog steeds baat bij; ik ken de lokale pareltjes, ben vertrouwd met de gebruiken ter plaatse, ken de beste reisperiodes en de mooiste routes.

Reizen doe ik nog steeds heel graag maar ik haal net zoveel voldoening uit het uitpluizen van de mogelijkheden voor jouw reis. Samen met de kracht van het Travel Counsellors Nederland -netwerk kan ik je als geen ander helpen bij het samenstellen van jouw reis. Of het nu een weekendje weg is op de Veluwe, een rondreis door Canada, een city trip, jullie bruiloft in Italië of een maatwerkreis door Papua Nieuw Guinea, ik help je graag!

Voor, tijdens en na jouw reis ben ik 24/7 beschikbaar voor je, het ontzorgen van jouw reis is mijn doel.

Ook ben ik beschikbaar om zakelijke reizen te organiseren. Van een vliegticket voor één persoon tot een bedrijfsuitje voor het gehele bedrijf, ik neem de zorg graag op me en regel het van A tot Z.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? App, bel of mail me en ik ga vrijblijvend voor je aan de slag!

Tot snel!

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media