Anja Gröbel


Anja Gröbel

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom !

Na 20 jaar als reisadviseur bij diverse reisbureaus werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap naar Travel Counsellors gemaakt. Inmiddels ben ik alweer 12 jaar verder als zelfstandig ondernemer, trots dat ik deze stap heb gezet. Ik heb nu alle vrijheid om creatief de reis samen te stellen die ik passend vind voor mijn klant, nergens aan gebonden, maar samenwerkend met de beste partijen wereldwijd.
Natuurlijk gaat mijn liefde voor het vak hand in hand met mijn liefde voor het reizen. Gelukkig heb ik die liefde dan ook ruim in daden kunnen omzetten, waardoor Antarctica het enige continent is dat ik nog niet met een bezoek heb mogen vereren. Of het nu korte stedentrips, weekendbreaks of reizen binnen dan wel buiten Europa zijn, de nieuwsgierigheid naar wat achter de horizon ligt, blijft en moet gestild worden. De opgedane ervaring is van onschatbare waarde tijdens het adviseren van mijn klant.

Zoals de meeste mensen toch wel een favoriet land of continent hebben, ben ik daar geen uitzondering in. Mijn hart ligt in Afrika en het ligt voor de hand dat ik mij daar ook professioneel meer in gespecialiseerd heb.
Of het nu gaat om een luxe fly inn safari door de Okavango Delta of een avontuurlijke kampeerreis door Namibië en de Kalahari woestijn in Botswana , een spannende wandelsafari in Zambia , genietend van de uitgestrekte Savannen met de vele leeuwen in Kenia en Tanzania of een wijnreis door de Zuid Afrikaanse kaapprovincie . Dit zijn slecht enkele van de tientallen reizen die ik de laatste jaren heb gemaakt op het Afrikaanse continent.
Zo ontzettend onder de indruk was ik van India, met zijn imponerende tijgers, safari's in de mooiste natuurgebieden, kleurrijke bevolking en overweldigende paleizen , Italië, met als favoriete regio Puglia, Ierland, Schotland, Mallorca en het kleine, maar o zo fijne Formentera Niet te vergeten de cruises die ik heb gemaakt op diverse schepen, waaronder ook een prachtige zeilcruise. En zo kan ik nog wel uren doorgaan.
In 2017 heb ik een fantastische rondreis door Schotland gemaakt, nieuwe lodges in de Okavango Delta in Botswana bezocht. Maar het absolute hoogtepunt was toch wel mijn reis naar Rwanda met zijn gorilla's, chimpansees, duizenden bergen, regenwouden en vriendelijke bevolking. Rwanda staat in 2018 in de top 3 van meest bijzondere bestemmingen!
Dit jaar heb ik in Maart voor de vierde keer Namibië bezocht en op de planning staat een bezoek aan Malawi, New Orleans, de Costa Brava en Schotland.............. Ik blijf voor u de mooiste plekken op aarde verkennen.

Wellicht kan ik u inspireren!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 046 410 7385

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven