Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom !

Na 20 jaar als reisadviseur bij diverse toonaangevende reisbureaus werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap naar Travel Counsellors gemaakt. Inmiddels ben ik alweer 14 jaar verder als zelfstandig ondernemer, trots dat ik deze stap heb gezet. Ik heb nu alle vrijheid om creatief de reis samen te stellen die ik passend vind voor mijn klant, nergens aan gebonden, maar samenwerkend met de beste partijen wereldwijd.

Natuurlijk gaat mijn liefde voor het vak hand in hand met mijn liefde voor het reizen. Gelukkig heb ik die liefde dan ook ruim in daden kunnen omzetten, waardoor Antarctica het enige continent is dat ik nog niet met een bezoek heb mogen vereren. Of het nu korte stedentrips, weekendbreaks of reizen binnen dan wel buiten Europa zijn, de nieuwsgierigheid naar wat achter de horizon ligt, blijft en moet gestild worden. De opgedane ervaring is van onschatbare waarde tijdens het adviseren van mijn klant.

Zoals de meeste mensen toch wel een favoriet land of continent hebben, ben ik daar geen uitzondering in. Mijn hart ligt in Afrika en het ligt voor de hand dat ik mij daar ook professioneel meer in gespecialiseerd heb. Of het nu gaat om een luxe fly inn safari door de Okavango Delta of een avontuurlijke kampeerreis door Namibië en de Kalahari woestijn in Botswana, een spannende wandelsafari in Zambia, genietend van de uitgestrekte Savannen met de vele leeuwen in Kenia en Tanzania, een trekking in Rwanda naar de berggorilla's of een wijnreis door de Zuid Afrikaanse kaapprovincie. Dit zijn slecht enkele van de vele prachtige reizen die ik de laatste jaren heb gemaakt op het Afrikaanse continent. Afrika is voor mij thuiskomen !

Zo ontzettend onder de indruk was ik ook van India, met zijn imponerende tijgers, safari's in de mooiste natuurgebieden, kleurrijke bevolking en overweldigende paleizen, Italië, met als favoriete regio Puglia, Ierland, Schotland, Mallorca en het kleine, maar o zo fijne Formentera en vorig jaar heb ik een aantal pareltjes aan de Costa Brava ontdekt. Niet te vergeten de cruises die ik heb gemaakt op diverse schepen, waaronder ook een prachtige zeilcruise met een StarClipper en zo kan ik nog wel uren doorgaan...

Afgelopen jaar heb ik in maart het afwisselende en prachtige Ecuador mogen bezoeken waar we een Amazone cruise hebben gemaakt onder andere. Ook ben ik weer in mijn geliefde Kenia geweest en ik mag mij zo gelukkig prijzen dat ik op Sao Tome en Principe ben geweest; HET PARADIJS BESTAAT ECHT ! En we hebben weer een uitgebreid bezoek aan het Krugerpark gebracht waar we weer bijzonder lodges en camps hebben ontdekt voor mijn klanten van heel basic tot super deluxe... Ik blijf voor u de mooiste plekken op aarde verkennen.

Wellicht kan ik u inspireren!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06 52461154

Terug Naar Boven