Welkom op mijn persoonlijke pagina


---------Travel is the only thing that you buy that makes you richer ----------

Wil jij een op maat samengestelde vakantie? Of dit nu dichtbij is of aan de andere kant van de wereld, passend binnen jouw budget, zonder zelf urenlang zoeken op internet, maar met zekerheid en garantie? Naast op maat samengestelde reizen, kan ik alle reizen aanbieden die je ook op een reisbureau kunt boeken of die je zelf hebt gevonden op internet. Wil je geen meerprijs, maar wel meer service? Neem dan contact op met mij, laat mij jou adviseren en inspireren!

Mijn naam is Annie Spier van Zwicht, ik woon in Huizen. Reizen is mijn passie, ik heb al heel veel van de wereld mogen zien. Reizen is voor mij het verzamelen van unieke belevingen. Denk hierbij aan het bezoeken van Petra in Jordanië, diverse rondreizen door Israël (o.a. van Tel Aviv naar Eilat, dwars door de Negev-woestijn), overnachten in een authentiek bedoeïenen-camp, safari in Tanzania, chillen op Zanzibar, rondreis op Flores (Indonesië), incl. het zoeken naar komodovaranen, bezoek aan de prachtige historische stad Cordoba (Andalusië, Spanje), lekker luieren op Curacao, St. Lucia en Tobago. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En laten we Cyprus niet vergeten, dit prachtige eiland ken ik door en door, omdat ik daar jarenlang een vakantiehuis heb gehad. Ik ben dan ook supertrots dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken: persoonlijk reisadviseur.
Je kunt bij mij terecht voor iedere soort vakantie: zonvakantie, last-minute, rondreis, autovakantie, huwelijksreis, wintersport, cruise, fietsvakantie, wijnreis, culinaire reis, eco-reis, treinvakantie, groepsreis, etc.

Een paar voordelen van mijn werkwijze:
* Persoonlijk advies, desgewenst ook bij jou thuis. Ik ben zelfs ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.
* Reizen (vakantie, stedentrip, zakenreis, groepsreis etc.) voor ieder budget.
* Complete ontzorging: van reisadvies tot stoelreserveringen, autohuur, bijboeken van excursies, transfers, hulp bij het regelen van visa, reis- en annuleringsverzekering,
* Tijdbesparing.
* Vrijblijvend reisvoorstel.
* Een enorm aanbod van bekende en minderbekende organisaties, hotelketens en accommodaties.
* Uniek, eigen systeem met een paar honderd bijzondere accommodaties, die je niet eenvoudig zelf zal vinden op internet.
* Financiële bescherming (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, IATA).
* Service-desk: 24/7 bereikbaar.

Laat mij jou het zoekwerk uit handen nemen en jou verrassen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is lekker genieten van de vakantie-voorpret!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06 15222844

Terug Naar Boven