Arlette van der Meer - Lammers


Arlette van der Meer - Lammers

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Arlette van der Meer-Lammers, welkom op mijn website.

In 2019 bestaat mijn onderneming 12,5 jaar.
Ik ben gevestigd in Kudelstaart en geef ik persoonlijk reisadvies.
En zeg nou zelf, waarom zou je geen gebruik maken van een reisspecialist, die meedenkt, prijzen vergelijkt en met de leukste voorstellen komt...

In de loop der jaren heb ik vele reizen gemaakt, naar Canada, Amerika, Thailand, Sumatra/Bali (Indonesië), maar ook naar Curaçao, Cuba, Dominicaanse Republiek. Ik had een trouwerij in Ghana, heb een cruise gemaakt op de Middellandse Zee.
Ik reisde af naar Toscane, Andalusië, Portugal, Hvar/Kroatië, Canarische eilanden, Praag, Barcelona en Rome. De laatste tijd ging ik op studiereis naar Turkije, Bulgarije, IJsland, Nepal, Kanaaleilanden, Aruba, Ierland, Ibiza, Cyprus, Mexico.
Zelf gaan we graag op wintersport, huren een camper in Canada of Amerika, maken een stedentrip of we nemen de honden mee.

De Arlette van der Meer- WAARDE vindt je in de volgende werkwijze:

* Uitzoeken van jouw reis met een wensenlijst. Je ontvangt voorstellen die naar mijn idee passen bij de vakantiewens. Jij hoeft zelf niets te doen. Ik doe al het uitzoekwerk voor jou.

* Uiteraard kan ik ook meedenken met een vakantie-idee die je zelf al op het oog hebt, ik kan advies en tips geven ter aanvulling op jouw reis. Ik kan ook een prijsvergelijk maken.

* Ik geef reisadvies op maat, naast een pakketreis kan ik ook een reis samenstellen, in combinatie met familiebezoek of een andere reisduur of voor een ander hotel op de locatie.

* Ter kennismaking kom ik graag bij jou thuis voor een betere afstemming op de vakantiewens. Een afspraak mag ook in de avond of op zaterdag.

* Als je bij mij de boeking onderbrengt heb je te maken met 1 aanspreekpunt voor jouw geboekte vakantie. Dit kan voorafgaand aan de reis zijn, maar zeker ook tijdens en na de reis mag je mij bellen/sms-en.

* Uiteraard bied ik hulp bij calamiteiten.

* Door mijn samenwerking met Travel Counsellors Nederland bied ik alle garanties (ANVR/SGR en Calamiteitenfonds) en heb je financiële zekerheid.

Op het gebied van reizen kun je mij beschouwen als vraagbaak, als specialist.
Dagelijks is er iets aan de hand in de wereld, van natuurrampen, tot stakingen. Ik ontvang mails met aanbiedingen, over nieuwe vluchtroutes van airlines, nieuw te openen hotels, en nieuwe regels omtrent bagage en visums. Kortom de reiswereld is altijd in beweging.

Op vakantie is altijd een leuk gespreksonderwerp...altijd leuk om plannen te maken.
Voor het leukste voorstel neem jij contact met me op.

Daarbij weet je dat het heel fijn is om iemand achter de hand te hebben die meedenkt met deze reisplannen, die bereikbaar is en die hulp of een luisterend oor kan bieden bij een onverwachte gebeurtenis.
Dat is de kracht van uw persoonlijke reisadviseur.

Een hartelijke reisgroet,

Arlette van der Meer-Lammers
Travel Counsellor regio Kudelstaart
arlette@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0297-242184

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven