Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op de persoonlijke pagina van Bianca Brouwer-van der Pels.

Al van jongs af aan ben ik bezig met reizen, denk ik graag mee en regel ik het liefst alles wat ermee te maken heeft. Sinds 1989 (pfff) deed ik ervaring op bij toonaangevende reisspecialisten (zoals Jan Doets, Tenzing Travel/Kuoni en American Express) en mijn passie brengt mij nog steeds regelmatig op (bijna) alle continenten van de wereld. Sinds 2010 ben ik actief als Travel Counsellor, een persoonlijk reisadviseur dus.
In januari 2019 ben ik door de vakjury verkozen tot Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland.

Wilt u niet duurder, maar wel makkelijker op reis? Goed voorbereid zijn en geen omkijken hebben naar bagagelabels, stoelreserveringen of visa? Vertel me dan uw (speciale) wensen, beste ervaringen of specifieke interesses en ik ga voor u aan de slag. Ik zal goed luisteren en mijn contacten, kennis en ervaring inzetten om u precies de reis te bieden die u voor ogen heeft (en liefst nog ietsje mooier...), tegen de scherpste prijs in de markt. Heeft u zelf al wat bedacht, dan werk ik graag een prijsvergelijking uit en/of extra opties voor dezelfde prijs of minder. Eén snelle overstap pakt soms wel € 200,00 voordeliger uit en een privétransfer kan ruim drie uur wachttijd schelen. Heeft u een speciale liefhebberij? Dan zorg ik dat u op uw bestemming een passend uitstapje kunt maken, van een snelle duiktrip tot een vroege-vogel-foto-excursie. Make my day!

Mijn kracht zit in aandacht voor details, van de zakelijke reizen voor een topondernemer tot zorgeloze vakanties met kinderen. Mijn klanten prijzen mijn reactiesnelheid en vaak onverwachte voorstellen en aanvullingen. Elke klant is voor mij speciaal. Zoekt u een volledig verzorgde reis-op-maat of wilt u alleen een (vlieg)ticket of hotelreservering? Extravagant comfortabel of liever een hangmat in de bush? Ik regel uw strandvakantie met ruimte voor kunst en cultuur, een avontuurlijke safari, een rondreis per camper of die onvergetelijke boottrip. U kunt zich richten op de voorpret, hoeft alleen uw koffers te pakken en te genieten.

Tijdens uw reis of vakantie ben ik altijd rechtstreeks voor u bereikbaar en bovendien voortdurend in contact met mijn collega’s wereldwijd. Zij zijn mijn ogen en oren op uw bestemming. Zo blijf ik andere reisorganisaties nét een stapje voor en is uw vlucht al omgeboekt voordat New York is ingesneeuwd. Liggen we in Nederland nog op één oor en dreigen buschauffeurs in Australië met een staking? Dan heeft ú al een taxireservering op zak.

Tenslotte, via mijn professionele organisatie ben ik aangesloten bij de ANVR, de SGR, het Calamiteitenfonds en IATA en heb ik rechtstreeks toegang tot vrijwel alle boekingssystemen van internationale touroperators, luchtvaartmaatschappen en een uniek wereldwijd hotelreserveringssysteem. Meer zekerheid vind je nergens.

Ik kijk uit naar uw mail of telefoontje voor een vrijblijvende afspraak. Als u wilt, kom ik bij u thuis met een aantal verschillende voorstellen.

Graag tot ziens!
Bianca

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0252-865625 / 06-81193856

Terug Naar Boven