Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw reisagent in Almere; Travel Counsellor Bianca Soolsma.

Mijn naam is Bianca Soolsma. Als zelfstandig reisagent ben ik aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V. Hierdoor kan ik reizen als ieder ander reisbureau aanbieden, maar daarnaast nog een uitgebreid aanbod aan specialistische reisorganisaties, vrijwel alle hotels wereldwijd, vakantiewoningen, autohuur, transfers en vliegtickets. Het samenstellen van een reis op maat is voor mij dan ook vanzelfsprekend, zowel voor uw vakantiereizen, als uw zakenreizen.

Bestemmingen en reizen waar ik veel ervaring mee heb zijn Mexico, de Caribbean, Maleisië, Thailand, Indonesië, Turkije, Griekenland, losse vliegtickets en cruises. Echter met 20 jaar ervaring in de reiswereld, waarvan ruim 5 jaar als reisbureaumanager van een bekende reisbureauketen, als hostess op Kreta, grondstewardess, vliegticketexpert en nu de laatste 10 jaar met mijn eigen reisbureau in Almere, kan ik u ook van dienst zijn bij iedere andere reis of bestemming.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis, waardoor ik ook buiten de reguliere openingstijden bereikbaar ben, zowel per telefoon als per e-mail. Wilt u liever een persoonlijk gesprek, dan is dat op afspraak mogelijk. Mijn service heeft een landelijke dekking en u betaalt voor mijn persoonlijke service niets extra’s.

Wanneer u met een groep op reis gaat, komt daar veel bij kijken. Al vele groepen boekten bij mij de tickets of volledige groepsreis. Ook uw groep ben ik graag van dienst.

In het jaar 2010 heeft Travel Counsellors mij bekroond met een Gold Travel Counsellor award. Deze wordt uitgereikt aan de top 100 van Travel Counsellors wereldwijd (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada, Zuid-Afrika, Dubai, België en Nederland met een totaal van ongeveer 1.500 reisagenten).

Travel Counsellors Nederland, met het hoofdkantoor in Den Haag, is onderdeel van Travel Counsellors Ltd in Engeland met het hoofdkantoor in Manchester. In Nederland is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR en SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reis financieel gewaarborgd is.

Heeft u reisplannen? Stuur mij een e-mail met uw wensen of geef ze telefonisch door en ik zal u zo spoedig mogelijk een passend voorstel doen.

Ik hoop ook u bij volgende reizen te mogen begroeten.

Travel Counsellor Bianca Soolsma

E-mail: bianca.soolsma@travelcounsellors.nl
Tel: +31 (0) 36 53 52 179

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 036-535 2179

Terug Naar Boven