Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Corine Borgmeijer jouw persoonlijk reisadviseur voor de mooiste vakanties.

Ik help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Als Travel Counsellor ben ik altijd op de hoogte van de situatie op de diverse bestemmingen. Mocht er op de bestemming of in het reisadvies iets wijzigen, dan sta ik altijd klaar om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar dat ene bijzondere hotel, een bungalow aan zee, een vakantiehuis met eigen zwembad een vliegreis naar een warme bestemming, een mooie rondreis, een chalet voor de wintersport of toch iets anders? Ik maak graag vrijblijvend een reisvoorstel voor je. Ook voor een vakantie dichtbij huis in Nederland, België en Duitsland kun je bij mij terecht. Ook daar kan ik de leukste accommodaties voor je reserveren.

De voordelen wanneer je bij mij boekt:
- Persoonlijk reisadvies afgestemd op je wensen en budget.
- Ik neem je het urenlange zoeken graag uit handen.
- Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na je reis.
- Je vakantie regelen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Ook 's-avonds en in het weekend.
- Een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
- Boeken met zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.
- Assistentie op je vakantiebestemming. Mocht er iets wijzigen in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, dan kun je op mijn hulp rekenen.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis. Je kunt mij bellen of mailen wanneer het jou uitkomt. Overdag, maar ook ’s-avonds en in het weekend. Een afspraak maken is ook mogelijk. Ik kom graag bij je thuis langs om je vakantiewensen te bespreken. Telefonisch je reiswensen bespreken kan natuurlijk ook. Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor je. Belangrijk is om te weten, dat je niets extra’s voor deze service betaalt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel me, mail of maak vrijblijvend een afspraak om je reiswensen te bespreken. Ik kijk er naar uit jouw vakantiewensen werkelijkheid te maken.

Lees ook eens mijn reisblogs op deze pagina’s of volg mij op facebook. Wilt je elke week het laatste reisnieuws ontvangen? Schrijft je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Corine Borgmeijer Travel Counsellors persoonlijk reisadvies

15-6-2021

Jouw reis zonder zorgen geregeld? Ik ben persoonlijk reisadviseur en maak graag een reisvoorstel op maat en regel jouw vakantie van begin tot eind.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20056402

Terug Naar Boven