Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Corine Borgmeijer uw persoonlijk reisadviseur voor de mooiste vakanties.

Dit jaar is reizen net even anders dan andere jaren, vanwege het Corona virus. Ook in deze tijd help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Als Travel Counsellor ben ik altijd op de hoogte van de situatie op de diverse bestemmingen. Of u nu op zoek bent naar dat ene bijzondere hotel, een bungalow aan zee, een vakantiehuis met eigen zwembad een vliegreis naar een warme bestemming een chalet voor de wintersport of toch iets anders? Ik maak graag vrijblijvend een reisvoorstel voor u. Ook voor een vakantie dichtbij huis in Nederland, België en Duitsland kunt u bij mij terecht.

De voordelen wanneer u bij mij boekt:
- Persoonlijk reisadvies afgestemd op uw wensen en budget.
- Ik neem u het urenlange zoeken graag uit handen.
- Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis.
- Uw vakantie regelen op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook 's-avonds en in het weekend.
- Een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
- Boeken met zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.
- Assistentie op uw vakantiebestemming. Mocht er iets wijzigen in het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, dan kunt u op mijn hulp rekenen.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis. Dit betekent dat ik flexibel ben. Ik werk niet met vaste openingstijden. U kunt mij bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Overdag, maar ook ’s-avonds en in het weekend. Een afspraak maken is ook mogelijk. Ik kom graag bij u thuis langs om uw vakantiewensen te bespreken, maar telefonisch uw reiswensen bespreken kan natuurlijk ook. Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor u. Belangrijk is om te weten, dat u niets extra’s voor deze service betaalt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel me, mail of maak vrijblijvend een afspraak om uw reiswensen te bespreken. Ik kijk er naar uit uw vakantiewensen werkelijkheid te maken.
Lees ook eens mijn reisblogs op deze pagina’s of volg mij op facebook. Wilt u elke week het laatste reisnieuws ontvangen? Schrijft u zich dan in voor mijn nieuwsbrief.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Corine Borgmeijer Travel Counsellors persoonlijk reisadvies

15-6-2021

Jouw reis zonder zorgen geregeld? Ik ben persoonlijk reisadviseur en maak graag een reisvoorstel op maat en regel jouw vakantie van begin tot eind.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20056402

Terug Naar Boven