Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Corine Borgmeijer, persoonlijk reisadviseur voor de mooiste vakanties. Reizen is mijn passie. Voor mijn werk, maar ook privé heb ik al veel gereisd. Over veel bestemmingen kan ik u daarom uit eigen ervaring adviseren.

Dit jaar is reizen net even anders dan andere jaren, vanwege het Corona virus. Vanaf nu kunnen Nederlanders weer op vakantie in zestien landen in de EU/Schengen zone. Het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor deze landen is afgeschaald van ‘oranje’ naar ‘geel’. Het gaat om de landen België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Frankrijk, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Polen, Portugal, Tsjechië en Zwitserland. Naar verwachting zullen de komende weken meer Europese landen en eilanden in het Caribische deel van het Koninkrijk hun grenzen openen voor Nederlandse toeristen. En mocht er tijdens uw vakantie toch iets veranderen, dan kunt u rekenen op mijn uitmuntende service.
Bent u nog op zoek naar een bijzonder hotel, een bungalow aan zee, een vakantiehuis met eigen zwembad of iets heel anders? Ik help u graag met het vinden van uw perfecte vakantie in binnen- en buitenland en ben altijd op de hoogte van de stand van zaken op uw vakantiebestemming.

Zelf de ideale reis samenstellen op internet is niet altijd eenvoudig. Door mijn jarenlange ervaring adviseer ik u graag en neem ik u het zoekwerk uit handen. Ik denk graag met u mee om de optimale reis samen te stellen.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis. Dit betekent dat ik flexibel ben. Ik werk niet met vaste openingstijden. U kunt mij bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Overdag, maar ook ’s-avonds en in het weekend. Een afspraak maken is ook mogelijk. Ik kom graag bij u thuis langs om uw vakantiewensen te bespreken, maar telefonisch uw reiswensen bespreken kan natuurlijk ook. Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor u. Belangrijk is om te weten, dat u niets extra’s voor deze service betaalt.


De voordelen, wanneer u bij mij boekt:

- Persoonlijk reisadvies aan de hand van uw wensen en budget.
- Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis.
- Uw vakantie regelen op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook 's-avonds en in het weekend.
- Een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
- Boeken met zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.
- Assistentie op uw vakantiebestemming

Het goede nieuws is, dat u hiervoor niets extra’s betaalt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel me, mail of maak vrijblijvend een afspraak om uw reiswensen te bespreken. Ik kijk er naar uit uw vakantiewensen werkelijkheid te maken.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20056402

Terug Naar Boven