Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Corine Borgmeijer en ik ben persoonlijk reisadviseur. Reizen is mijn passie. Voor mijn werk, maar ook privé heb ik al veel gereisd. Over veel bestemmingen kan ik u daarom uit eigen ervaring adviseren. Bekijk ook eens mijn reisblogs op deze pagina.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis. Dit betekent dat ik flexibel ben. Ik werk niet met vaste openingstijden. U kunt mij bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Overdag, maar ook ’s-avonds en in het weekend. Een afspraak maken is ook mogelijk. Ik kom graag bij u thuis langs om uw vakantiewensen te bespreken. Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor u. Belangrijk is om te weten, dat u niets extra’s voor deze service betaalt.

Zelf de ideale reis samenstellen op internet is niet altijd eenvoudig. Door mijn jarenlange ervaring adviseer ik u graag en neem ik u het zoekwerk uit handen. Ik denk graag met u mee om de optimale reis samen te stellen. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg, een zonvakantie, wintersport, een cruise of rondreis op maat.

De voordelen, wanneer u bij mij boekt:

- Persoonlijk reisadvies aan de hand van uw wensen en budget.
- Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis.
- Uw vakantie regelen op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook 's-avonds en in het weekend.
- Een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
- Boeken met zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Het goede nieuws is, dat u hiervoor niets extra’s betaalt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel me, mail of maak vrijblijvend een afspraak om uw reiswensen te bespreken. Ik kijk er naar uit uw vakantiewensen werkelijkheid te maken.

Tip: Lees ook eens mijn reisblogs op deze website of volg mij op Facebook voor reisinspiratie.

Uw persoonlijke reisadviseur

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven