Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website.

Vakantie is: nieuwe bestemmingen ontdekken, genieten van natuur, cultuur, strand of gewoon uitrusten van de dagelijkse beslommeringen.

Mijn naam is Corine Borgmeijer, persoonlijk reisadviseur. Mijn carrière in de reisbranche begon bij een reisorganisatie, daarna heb ik 13 jaar als reisadviseur en als filiaalmanager bij een reisbureau gewerkt. Sinds april 2018 ik heb ik de stap genomen om mij, als zelfstandig reisadviseur, aan te sluiten bij Travel Counsellors.

Vaak hoor ik, dat mensen geen tijd of zin hebben om uren lang op internet te zoeken naar hun ideale vakantie, of op hun beurt te wachten op het reisbureau. Dit is ook niet nodig. Ik regel alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer inpakken.

Als Travel Counsellor werk ik vanuit huis. Dit betekent dat ik flexibel ben. Ik werk niet met vaste openingstijden. U kunt mij bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Overdag, maar ook ’s-avonds en in het weekend. Een afspraak maken is ook mogelijk. Ik kom graag bij u thuis langs om uw vakantiewensen te bespreken. Geheel vrijblijvend maak ik een offerte voor u. Belangrijk is om te weten, dat u niets extra’s voor deze service betaalt.

Wat voor vakantie u ook zoekt. Een weekendje weg, een vakantiewoning, een zonvakantie, een rondreis, een verre vakantie, een cruise, een avontuurlijke vakantie, een stedentrip, een sportieve vakantie of een zakenreis, u bent bij mij aan het juiste adres voor een vakkundig reisadvies. Ik werk samen met Nederlandse - en buitenlandse reisorganisaties, maar ook met kleine gespecialiseerde reisorganisaties. Vluchten en hotelovernachtingen kan ik ook voor u boeken. Indien u wenst kan ik uw reis compleet maken met diverse extra’s, zoals excursies, theatertickets, transfers, parkeren op de luchthaven, autohuur en een reis- en annuleringsverzekering. Het is mogelijk om een reis geheel naar uw wensen samen te stellen. Mijn aanbod is uitgebreider dan het gewone reisbureau.

De voordelen, wanneer u bij mij boekt:

- Persoonlijk reisadvies aan de hand van uw wensen en budget.
- Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis.
- Uw vakantie regelen op een tijdstip dat het u uitkomt. Ook 's-avonds en in het weekend.
- Een uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
- Boeken met zekerheid: aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Het goede nieuws is, dat u hiervoor niets extra’s betaalt.

Reizen is mijn passie. Voor mijn werk, maar ook privé heb ik al veel gereisd. Ik heb ervaring met kampeerreizen, fietsvakanties, stedentrips en zonvakanties, wintersport en rondreizen en verre reizen. De afgelopen jaren heb ik met mijn gezin, zelf op maat samengestelde rondreizen gemaakt in Amerika en Azië.
De volgende landen en steden heb ik bezocht:

Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Turkije, Oostenrijk, Slovenië, Denemarken en Groot Brittannië (Schotland).

Mexico, Amerika (Florida, Westkust en Oostkust), Thailand, Japan, Singapore en Maleisië.

Londen, Parijs, Barcelona, Madrid, Athene, Kopenhagen, Rome, Florence, Venetië, Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, New York, Boston, Washington, San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.

Wilt u ook genieten van een perfect geregelde vakantie samengesteld naar uw wensen en budget? Ik kijk er naar uit uw vakantiewensen werkelijkheid te maken.

Uw persoonlijke reisadviseur:
Corine

Tip: Lees ook eens mijn blogs op deze website. Iedere week breng ik een nieuwsbrief uit met een leuke aanbieding en met de laatste nieuwtjes op reisgebied. Stuur me een berichtje, wanneer u die wilt ontvangen. Of volg mij op facebook.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20056402

Terug Naar Boven