Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke webpagina!

Corine: “Omdat reizen mijn passie is, was het starten van een eigen reisonderneming in 2012 een logische vervolgstap. Na ruim 25 jaar ervaring ontwikkel je een eigen stijl waarbij persoonlijke service en aandacht voor mijn klanten centraal staat. Als zelfstandig en onafhankelijk reisadviseur onder de vlag van Travel Counsellors kan ik je nu nog meer service en aandacht bieden.”

Mijn naam is Corine Merkus – De Rooij (47) en omdat ik altijd weer geprikkeld wordt om nieuwe bestemmingen te ontdekken, kan ik dan ook wel zeggen dat ik bijna overal in de wereld ben geweest.

Mijn zeilcruise in Turkije, overnachten op een wijnboerderij in Sicilië, slapen in een daktent in de Afrikaanse Bush, met de camper door West USA, dansen op de Braziliaanse muziek in Salvador, genieten van de immense leegte van de Australische Outback, de zonsondergang in Ses Salinas – Ibiza, slapen bij de lokale bevolking in Vietnam en mijn gletschertocht in Nieuw Zeeland dit is een greep uit de vele bijzondere reiservaringen die ik graag met je zou willen delen om zo DE perfecte reis voor je te kunnen boeken.

Het hebben van een persoonlijke Reisadviseur biedt vele voordelen zoals bijvoorbeeld één aanspreekpunt van het begin tot aan het eind van je reis.

Mijn klanten waarderen mij omdat ik de tijd voor ze neem om naar hun vakantiewensen te luisteren. Bij mij mag je ook meer persoonlijke service en klantvriendelijkheid verwachten en dit zonder extra kosten! Het zit hem vaak in de kleine details.

Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor persoonlijk reisadvies, inclusief de avonden en weekenden voor degene die dat beter uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om je reiswensen te bespreken.

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds wat vertrouwen geeft in een onbezorgde vakantie.

Heb je reisplannen en wil je service en kwaliteit tegen een goede prijs? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op want wat is nou makkelijker dan het hebben van je eigen persoonlijke reisadviseur?

Ik ben je graag van dienst voor elke bestemming en met plezier zie ik je reisaanvraag tegemoet!

Graag tot ziens!

Corine Merkus - de Rooij
corine@travelcounsellors.nl

Je persoonlijke reisadviseur……………Thuis in de hele wereld!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven