Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website! De eerste stap naar een mooie reis is gezet!

Want, u wilt op reis, maar u weet niet waar u moet beginnen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u er klaar mee om uren te surfen op internet? Heeft u er geen tijd voor (over)? Mist u de inspiratie of de creativiteit? Ik neem uw zoektocht graag over. Omdat ik het leuk vind en er mijn werk van heb gemaakt, bied ik u een snelle, flexibele en persoonlijke manier om uw vakantie tot in de puntjes te regelen. Hoe fijn is het om een professional alles van a-z voor u te laten uitzoeken en boeken?

Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor Toerisme heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in verschillende functies in de reisbranche. Hierdoor heb ik een gevarieerde reiskennis opgedaan en heel veel verschillende reizen gemaakt binnen en buiten Europa.

Voor welke soort reizen kunt u bij mij terecht? U kunt aan mij werkelijk alles vragen en niks is te gek. Denk aan: familievakanties, verre rondreizen, luxe reizen, maatwerkreizen, skivakanties, huwelijksreizen, stedentrips, incentive-reizen, hotelovernachtingen, autohuur, vluchten, cruises, en nog zoveel meer.... U bent bij mij aan het juiste adres, want reizen is mijn passie en ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen naar ieders wensen en budget!

Uiteraard is Travel Counsellors aangesloten bij het ANVR en de SGR, een financiële zekerheid die niet mag ontbreken.

Neem vrijblijvend contact met mij op en u zult ervaren hoe fijn het is om uw reis uit te laten zoeken door een professional, uw persoonlijke Travel Counsellor. Klinkt dat niet als vakantie?

Ellen Brinkhuis

Mail: ellen.brinkhuis@travelcounsellors.nl
Mob: 06-10932658

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven