Ellen Brinkhuis


Ellen Brinkhuis

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website!

U wilt op reis, maar u weet niet waar u moet beginnen? Bent u er klaar mee om uren te surfen op internet? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u er geen tijd voor (over)? Mist u de inspiratie of de creativiteit? Ik neem uw zoektocht graag over. Omdat ik het leuk vind en er mijn werk van heb gemaakt, bied ik u een snelle, flexibele en persoonlijke manier om uw vakantie tot in de puntjes te regelen. Hoe fijn is het om een professional alles van a-z voor u te laten uitzoeken en boeken?

Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor Toerisme heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in verschillende functies in de reisbranche. Hierdoor heb ik een gevarieerde reiskennis opgedaan en zelf al vele verschillende reizen gemaakt binnen en buiten Europa.

Voor welke soort reizen kunt u bij mij terecht? U kunt aan mij werkelijk alles vragen en niks is te gek. Denk aan: familievakanties, verre rondreizen, luxe reizen, maatwerkreizen, skivakanties, huwelijksreizen, stedentrips, incentive-reizen, hotelovernachtingen, autohuur, vluchten, cruises, en nog zoveel meer.... U bent bij mij aan het juiste adres, want reizen is mijn passie en ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen naar ieders wensen!

Uiteraard is Travel Counsellors aangesloten bij het ANVR en de SGR, een financiële zekerheid die niet mag ontbreken.

Neem vrijblijvend contact met mij op en u zult ervaren hoe fijn het is om uw reis uit te laten zoeken door een professional, uw persoonlijke Travel Counsellor. Klinkt dat niet als vakantie?

Ellen Brinkhuis

Mail: ellen.brinkhuis@travelcounsellors.nl
Mob: 06-10932658

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-10932658

Terug Naar Boven