Ellen van den Assem


Ellen van den Assem

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom, mijn naam is Ellen van den Assem, omdat reizen mijn grote passie is heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb gekozen om als persoonlijk reisadviseur voor Travel Counsellors aan de slag te gaan omdat zij duidelijk kiezen voor een persoonlijke benadering, juist in deze tijd spreekt dit aspect mij erg aan. Ik ben dan ook trots dat ik hier onderdeel van mag uitmaken.

Omdat reizen en het buitenland altijd mijn interesse heeft gehad heb ik destijds gekozen om een toeristische opleiding te volgen. Deze opleiding en diverse stages in zowel binnen-en buitenland hebben mij veel geleerd over de toeristische sector.

Diverse banen in de dienstverlenende sector en hotelwereld hebben mij inzicht gegeven in hoe belangrijk een persoonlijke benadering is en dat je daarmee onderscheidend kan zijn.

De laatste jaren heb ik veel gereisd om allerlei bijzondere plekken van de wereld te ontdekken. Van diverse roadtrips door de Verenigde Staten, enkele maanden backpacken in Zuidoost Azië, een rondreis in Jordanië - de verborgen schat in het Midden Oosten, auto en treinreizen door Europa, hippe en klassieke stedentrips, tot avontuurlijke reizen met een jeep - kamperend door Afrika.

Deze ervaringen helpen mij om als reisadviseur aan al uw wensen te kunnen voldoen. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft andere interesses en wensen als het gaat om reizen. Door goed te luisteren ben ik ervan overtuigd dat ik al uw reisdromen kan vervullen. Vanaf het eerste contact tot het moment van thuiskomst zal ik voor u klaar staan.

“Travel is the only thing you buy, that makes you richer”

Met vriendelijke groet,

Ellen van den Assem


Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-28153838

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven