Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom, mijn naam is Ellen van den Assem, omdat reizen mijn grote passie is en ik enorm veel voldoening haal uit het samenstellen van de allermooiste reizen en vakantie heb ik me 5 jaar gelden aangesloten bij Travel Counsellors.
Travel Counsellors is een internationale organisatie die al 25 jaar aan de top in de reisbranche staat, hun visie spraak me enorm aan. De persoonlijke benadering naar de klant toe, de flexibiliteit die je krijgt en daardoor ook je klant kan bieden, zorgen voor de beste service en het beste advies dat zijn aspecten die ik erg belangrijk vind, juist in deze tijd, en ook enorm bij mij passen. Ik ben dan ook trots om Travel Counsellor te zijn.

Omdat reizen en het buitenland altijd mijn interesse heeft gehad heb ik destijds gekozen om een toeristische opleiding te volgen. Deze opleiding en diverse stages in zowel binnen-en buitenland hebben mij veel geleerd over de toeristische sector.

Diverse banen in de dienstverlenende sector en hotelwereld hebben mij inzicht gegeven in hoe belangrijk een persoonlijke benadering is en dat je daarmee onderscheidend kan zijn. Inmiddels ben ik alweer ruim 5 jaar Travel Counsellor en geniet ik van alle mooie reisvoorstellen die ik mag samenstellen, bedenken en de leukste vakanties die ik mag boeken.

Ik reis natuurlijk zelf als het even kan zoveel mogelijk en heb dan ook al veel mooie plekken mogen zien. Van diverse roadtrips door de Verenigde Staten, enkele maanden backpacken in Zuidoost Azië, een rondreis in Jordanië - de verborgen schat in het Midden Oosten, auto en treinreizen door Europa, hippe en klassieke stedentrips, tot avontuurlijke reizen met een jeep - genieten in de mooiste lodges van Zuid Afrika, Botswana & de Okavanga Delta. Maar ook genieten van de luxe op de schitterende Seychellen, het rondreizen en relaxen op Caribische bestemmingen zoals Jamaica, Curaçao, Dominicaanse Republiek. Sint Maarten, Saba & St. Barth, en alles leren over de Samba in Brazilië dragen bij aan mijn reiskennis.

Onlangs heb ik een training gedaan over "accessible travel" wat betekent dat ik nu de kennis en kunde heb om mensen met een beperking ook de droomreis of mooiste vakantie te bezorgen. Dit is iets wat ik heel belangrijk vind, want iedereen heeft het recht om de prachtige wereld te zien. Of iemand nu afhankelijk is van een rolstoel, kinderen heeft met autisme, slechtziend is of 1 van de vele verborgen beperkingen heeft, ik ben er van overtuigd dat ik met onze ervaring, geweldige contacten wereldwijd elke reis mogelijk kan maken.

Al mijn (reis)ervaringen, kennis, contact met onze leveranciers wereldwijd en het constant blijven ontwikkelen door middel van trainingen, vakbeurzen, studiereizen helpen mij om als persoonlijk reisadviseur aan al uw wensen te kunnen voldoen. Niemand is hetzelfde, iedereen heeft andere interesses en wensen als het gaat om reizen. Door goed te luisteren ben ik ervan overtuigd dat ik al uw reisdromen kan vervullen. Vanaf het eerste contact tot het moment van thuiskomst zal ik voor u klaar staan.

“Travel is the only thing you buy, that makes you richer”


Ellen van den Assem


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Seychellen

1-10-2020

Adembenemende Seychellen

Beyond the Horizon

10-9-2020

Plan nu je volgende reisavontuur

Lanzarote

1-9-2020

Lanzarote, Canarische eilanden

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-28153838

Terug Naar Boven