Geraldine de la Mar


Geraldine de la Mar

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hartelijk welkom!
U heeft dé nieuwe manier van vakantie boeken gevonden. Snel, eenvoudig en afgestemd op uw persoonlijke reiswens. Via een telefoontje of mail, desgewenst bij u aan huis. Bezoek aan een reisburo of urenlange zoektocht op internet zijn verleden tijd.


Geraldine de la Mar
Ik ben sinds 1993 actief in de reisbranche. Ik heb naast het boeken van vakanties, zowel pakket als geheel op maat, ook ervaring in het verzorgen van zakenreizen en het organiseren van speciale groepsreizen en huwelijksreizen.
Travel Counsellors Nederland BV maakt het mij mogelijk om als onafhankelijk reisadviseur uw reis te boeken. Travel Counsellors Nederland BV is aangesloten bij het ANVR en SGR en is voor 100% een dochteronderneming van de grote Engelse organisatie die in 1994 is opgericht.
Door mijn werk in de reisbranche en mijn passie voor reizen heb ik veel mooie en leuke reizen gemaakt. Een greep hieruit: eilandhoppen in Griekenland, Blue Cruisen in Turkije, EK Voetbal kijken in Portugal, rondreizen met de auto door Schotland, varen door de fjorden van Noorwegen, piramides bezoeken en cruisen over de Nijl in Egypte, skiën in Frankrijk en Andorra, rondtrekken met de camper in Amerika, met de trein van Calgary naar Toronto, zwemmen tussen de piranha’s in Suriname, een jungletocht in Thailand, haaien voeren in Curaçao, paardrijden door de bergen van de Dominicaanse Republiek, met een buggy door de duinen van Brazilië rijden, de Borobudur in Indonesië bezoeken, rondreizen in Sri Lanka en duiken op de Malediven.
Ook steden bezoek ik graag, zo heb ik onder anderen bezocht: Londen, Parijs, Barcelona, Milaan, Oslo, Cairo, Madrid, Lissabon, Singapore, Jakarta, Las Vegas, Boston en San Fransisco. Graag deel ik mijn ervaringen met u.


Uw persoonlijk advies
U hoeft de deur niet meer uit. Een telefoontje of mailtje is voldoende om uw vakantie of zakenreis naar wens te boeken. Desgewenst kom ik bij u aan huis, ook buiten kantooruren.
Maak gebruik van mijn ervaring, u maakt uw wensen aan mij duidelijk en ik zal u een persoonlijk advies geven over de mogelijkheden.
Het kan allemaal; zonvakanties, wintersport, golfreizen, weekendjes weg, huwelijksreis, stedentrips, rondreizen en groepsreizen. Ook losse vluchten en hotelovernachtingen met eventueel een transfer kan ik voor u boeken.
U kunt rekenen op mijn service vanaf het aanvragen van informatie tot na terugkomst en op een onafhankelijk advies voor elke reis van low budget tot super deluxe. En tegen dezelfde prijs die u bij een gewoon reisburo vindt.


Reisplannen? Mail of bel en maak gebruik van uw eigen persoonlijke reisadviseur,


Geraldine de la Mar
geraldine@travelcounsellors.nl


Voor Uw Persoonlijk Reisadvies!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31 485 383868

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven