Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Ilma van den Berg, voor u misschien al een bekend gezicht in Hedel.
Sinds eind september 2011 ben ik gestart als Travel Counsellor en inmiddels alweer mijn 11 jarig jubileum bereikt. In al die ruim 11 jaren heb ik al een trouwe klanten kring opgebouwd en de mond op mond reclame zorgt dat ik nog steeds groei.

Na meer dan 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de reiswereld, met aansluitend 2 jaar in de detailhandel, heb ik de stap gemaakt om als zelfstandige te starten. Aangezien mijn hartje toch duidelijk in de reiswereld ligt, ben ik vol overgave mij gaan oriënteren om van huis uit, dagelijks voor mijn klanten beschikbaar te zijn. Zo bent u van harte welkom bij mij thuis in Hedel maar kom ik ook graag bij u (thuis) langs voor een persoonlijk reisadvies! En dit kan uiteraard ook in de avonduren of tijdens de weekenden. Daarnaast kunt u mij 24 uur per dag per e-mail bereiken en stuur ik u graag een geheel vrijblijvende aanbieding per e-mail.

Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, een rondreis, een cruise, een weekendje weg, een wintersportvakantie, een reis op maat, een losse vlucht of hotelovernachting, ik kan het van A-Z voor je regelen. Inmiddels ben ik ook een expert in het samenstellen van rondreizen door de USA en Canada per huurauto of Camper. Mocht het nodig zijn kan ik ook gelijk een doorlopende Reis- en of annuleringsverzekering of een kortlopende Reis- en of Annuleringsverzekering voor u afsluiten.
Ik regel ook graag voor u de incheck van uw vlucht voor zowel de heen- en terugreis, parkeren bij de luchthaven enz., dus geheel zonder zorgen op reis !!

Travel Counsellors is een internationale onderneming. In Nederland zijn er reeds 160 Travel Counsellors aangesloten en wereldwijd zijn er meer dan 1500 Travel Counsellors actief. Travel Counsellors Nederland is aangesloten bij het ANVR en SGR. Via hen kan ik het aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties aanbieden. Ook beschikken we over een eigen IATA afdeling (voor losse vliegtickets) en zijn er exclusieve contracten met hotels over de hele wereld. Hierdoor is het totale aanbod vele malen groter dan bij het reisbureau en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs en mét een grote persoonlijke service.

Al zin gekregen om uw vakantieplannen met mij door te nemen? Maak een vrijblijvende afspraak, dan wordt dit het begin van een zorgeloze vakantie.

Bel of mail me vandaag nog!

Met vriendelijke groet,

Ilma van den Berg
Uw persoonlijke Travel Counsellor!
[email protected]
mobiel: 06-22828628

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven