Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ben jij op zoek naar die ene bijzondere reis? Een reis die volledig aan jouw wensen voldoet? Of ontbreekt het je aan tijd om alle mogelijkheden op het internet zelf te onderzoeken? Geen probleem. Ik help je graag jouw droomreis mogelijk te maken.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Inge Koot en woon in Rijswijk. Al tijdens mijn middelbare schooltijd wist ik al dat ik werkzaam wilde zijn in de reisbranche. Ik heb daarom een toeristische opleiding gevolgd en heb mijn droom waar kunnen maken. Ik ben mijn werkzame leven gestart in de reisbranche maar ben er ook een tijdje uit geweest. Toch bleef het kriebelen en besloot ik vijf jaar geleden voor mijzelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Reizen is mijn passie en mensen helpen met het samenstellen van hun droomreis is het leukste wat er is.

Ik ben aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Wereldwijd zijn er ruim 1500 Travel Counsellors actief die vanuit huis onafhankelijk reisadvies geven aan hun klanten en bekend staan om hun uitzonderlijke, persoonlijke service. Uiteraard is Travel Counsellors Nederland aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds, dus geen enkel risico.

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn en stem mijn reisadvies daarop af. Daarvoor kan ik gebruikmaken van een groot assortiment aan reisorganisaties, specialistische reisondernemingen in binnen en buitenland én rechtstreekse contacten met hotels ter plaatse waardoor het aanbod veel groter is dan bij de reguliere reisbureaus. Daarnaast heb ik als Travel Counsellor vele contacten over de hele wereld zodat ik al jouw wensen kan omzetten in een fantastische reis.

Een mooie op maat gemaakte rondreis samenstellen voor een aantrekkelijke prijs is mijn specialisme. Maar je kunt bij mij ook terecht voor een zonvakantie, wintersport, stedentrip, cruise, het huren van een vakantiewoning, noem maar op. Ik kan alle bijkomende zaken regelen, zoals de excursies, transfers, visa en verzekeringen. Dus wil je op vakantie en heb je geen zin om uren over Internet te struinen dan ben je bij mij aan het goede adres.

Elke donderdag van 10.00 tot 13.00 uur ben ik aanwezig bij Cosy Cosas, Haagweg 92 in Rijswijk. Kom gezellig langs. Dan bespreken wij jouw reiswensen onder het genot van een kopje koffie. Of bel mij voor een afspraak dan kom ik bij je thuis, dit kan ook 's avonds of in het weekend.

Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding staan bij mij hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor deskundig reisadvies zodat jouw droomreis werkelijkheid wordt. Graag tot ziens!

Jouw eigen Travel Counsellor,
Inge Koot

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-40548636

Terug Naar Boven