Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website!

Word je ook altijd zo blij van het plannen en boeken van een vakantie? Maar zie je er tegenop om uren te zoeken naar je reis? Heb je behoefte aan inspiratie? Heeft jouw reisgezelschap hele andere ideeën over de vakantie en kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op en ik regel het graag voor je.

Op maat en persoonlijk
Mijn naam is Inge van der Valk en ik woon samen met mijn man en 2 dochtertjes op Amsterdam IJburg. Met veel plezier en enthousiasme werk ik al 14 jaar in de reisbranche. Mijn specialisme ligt in maatwerkreizen. Ik hou van de logistieke uitdagingen en het puzzelwerk dat hier vaak bij komt kijken. Naast maatwerkreizen bied ik ook cruises aan, stedentrips, wintersportreizen, all inclusive reizen, zakenreizen, huwelijksreizen, en nog veel meer. Vraag me gerust naar alle mogelijkheden!

Tijdens een persoonlijk gesprek neem ik uitgebreid de wensen met je door. Aan de hand hiervan stel ik een passend reisplan samen. Daarbij zorg ik voor een eerlijk en betrouwbaar advies en voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tot in de puntjes verzorg ik de reis, je hoeft verder niets te doen.

Veel landenkennis en reiservaring
Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in andere culturen en andere landen. Als kind bladerde ik in de bibliotheek door boeken over verre oorden en was ik zo nieuwsgierig over hoe het daar zou zijn. Na mijn middelbare school heb ik dan ook direct mijn backpack gepakt en ben ik bijna een jaar op reis gegaan. Ook tijdens en na mijn hbo-opleiding toerisme heb ik vele mooie reiservaringen op mogen doen. In 2018 heb ik nog samen met mijn gezin een wereldreis gemaakt van 4 maanden. Een periode vol met onbetaalbare herinneringen!

Zekerheid
Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Jouw reis is dus in goede handen en je kunt zonder zorgen op reis gaan. En dit alles zonder dat het extra kosten met zich meebrengt!

Probeer eens het gemak van een Travel Counsellor. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Online, bij je thuis of op kantoor.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Jouw persoonlijke reisadviseur

25-6-2021

Op zoek naar een mooie vakantie? Ik zorg ervoor dat je deze gemakkelijk kunt boeken. Ervaar het gemak en plezier van een Travel Counsellor!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06 - 17389693

Terug Naar Boven