4 excursies in Kaapstad

1. Wildlife Safari Tour

Op nummer één staat natuurlijk een safari tour. Dit mag zeker niet ontbreken als jij in Kaapstad bent. Ontdek de dieren die hier leven zoals de Afrikaanse Kaapse buffel, Afrikaanse bosolifant, luipaard, leeuw, zwarte neushoorn, giraffen, blesbokken, gnoes, zebra's, luipaarden en maar liefst 172 vogelsoorten, waaronder de zwarte adelaar!

2. Afrikaanse diner

Beleef een smaaksensatie met traditionele lekkernijen die je meevoeren naar het hele Afrikaanse continent. Ervaar een avond vol fantastisch, traditioneel entertainment waar iedereen van kan genieten!

3. Cape Point Nature Reserve

Ga een halve dag op excursie naar Cape Point Nature Reserve, dat meer dan 7750 hectare inheemse fauna en flora omvat. Hier krijg je de kans om een verscheidenheid aan wilde dieren te zien, waaronder bavianen, reebokken, Kaapse bergzebra's, bontebokken en de eland. Het reservaat is ook een van 's werelds grootste broedplaatsen voor schildpadden.

4. Franschhoek wijntram

Beleef een unieke en ontspannen reis door de wijngaarden in een tram met open zijde, waarbij je stopt bij enkele van de oudste en meest vooraanstaande wijndomeinen van Zuid-Afrika. Ontdek de beschikbare activiteiten, zoals wijnproeven of een wandeling door de wijngaarden.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar meer informatie!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.