Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik weet hoe verleidelijk het is om alles zelf uit te zoeken voor je vakantie. Maar wat nou als je iemand hebt die jou daarbij helpt. Die nét dat beetje extra kan geven waardoor jij een nog mooiere vakantie krijgt dan je ooit had durven dromen.

Ik ben jouw persoonlijke reisadviseur als het gaat om
• maatwerkreizen
• luxe reizen
• gezinsreizen

Als Reiswijf ben ik dol op
bijzondere adresjes, authentieke plekjes, unieke hideaways en hidden gems.

Reizen op maat, geheel afgestemd op jouw wensen.
Of je nu met je gezin een mooie reis wilt maken naar een Azië, Afrika of Amerika,
met je partner een citytrip binnen Europa,
met een groep op wijnweekend in Italië,
met je vriendinnen wilt relaxen op Mallorca
of in je eentje er even tussenuit wilt met een ladiestrip of een yogareis ,
ik regel het voor je!

Na jaren in de reisbranche te hebben gewerkt heb ik na een tussenstop de laatste jaren de website www.reiswijf.nl gerund. Daarop deel ik de mooiste reisinspiratie en de leukste adresjes.

Met mijn man heb ik de mooiste reizen gemaakt naar o.a. Zuid-Afrika, Australië, Antillen, Amerika en Azië. Maar ook binnen Europa reisden we van hotel naar b&b en zochten de leukste adresjes en authentieke plekjes.

Met mijn gezin heb ik de afgelopen jaren roadtrips gemaakt naar Canada en Amerika, de droombestemming Bali/Singapore, het avontuurlijke IJsland en naar wat 'off the beaten track' gebieden in Frankrijk en Spanje. Ik maakte leuke citytrips naar Parijs, Rome, Valencia, Barcelona, Kopenhagen en Bordeaux en ging skiën in het sneeuwrijke Oostenrijk, Frankrijk en Canada.

Ik ga alle reiservaring inzetten om voor jou de mooiste reis te creëren. Vertel me wat je wensen zijn en ik vul het graag aan met een dosis reisinspiratie zodat we samen tot een fantastische reis komen die je alleen niet had kunnen bedenken.

Neem contact met me op en met alle plezier kijk ik wat ik voor je kan doen.
Ik ben maar een belletje, appje of mailtje van je vandaan. Of stuur me een berichtje via facebook of instagram. Daar deel ik regelmatig leuke reistips en bijzondere adresjes. Leuk als je me volgt op @reiswijf!


Don't believe
what they say,
go see!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Ingrid van de Rijdt, persoonlijk reisadviseur

19-5-2021

Jij wilt mooie herinneringen gaan maken. Daar help ik je graag bij. Ik ontzorg je volledig zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Voor, tijdens en na de reis.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-23451116

Terug Naar Boven