Ingrid van de Rijdt


Ingrid van de Rijdt

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik weet hoe verleidelijk het is om alles zelf uit te zoeken voor je vakantie. Maar wat nou als je iemand hebt die jou daarbij helpt. Die nét dat beetje extra kan geven waardoor jij een nog mooiere vakantie krijgt dan je ooit had durven dromen.

Ik ben jouw persoonlijke reisadviseur als het gaat om
• maatwerkreizen
• luxe reizen
• ladiestrips
Als Reiswijf ben ik expert in
bijzondere adresjes, authentieke plekjes, unieke hideaways en hidden gems.

Reizen op maat, geheel afgestemd op jouw wensen.
Of je nu met je gezin een mooie reis wilt maken naar een Azië, Afrika of Amerika,
met je partner een citytrip binnen Europa,
met een groep op wijnweekend in Italië,
met je vriendinnen wilt relaxen op Mallorca
of in je eentje met een relaxte yogareis mee wilt,
ik regel het voor je!

Na jaren in de reisbranche te hebben gewerkt heb ik na een tussenstop de laatste jaren de website www.reiswijf.nl gerund. Daarop deel ik de mooiste reisinspiratie en de leukste adresjes.

Met mijn man heb ik de mooiste reizen gemaakt naar o.a. Zuid-Afrika, Australië, Antillen, Amerika en Maleisië. Maar ook binnen Europa waar we van hotel naar b&b trokken en de leukste adresjes en authentieke plekjes opzochten.

Met mijn gezin heb ik de afgelopen jaren roadtrips gemaakt naar Canada en Amerika, naar de droombestemming Bali/Singapore en naar het avontuurlijke IJsland. Ik maakte leuke citytrips naar Parijs, Rome, Valencia, Barcelona en Kopenhagen en ging skiën in het sneeuwrijke Oostenrijk, Frankrijk en Canada.

Ik ga alle reiservaring inzetten om voor jou de mooiste reis te creëren. Vertel me wat je wensen zijn en ik vul het graag aan met een dosis reisinspiratie zodat we samen tot een fantastische reis komen die je alleen niet had kunnen bedenken.

Neem contact met me op en met alle plezier kijk ik wat ik voor je kan doen.
Ik ben maar een belletje, appje of mailtje van je vandaan. Zoek me op facebook en instagram en maak contact. Leuk als je me volgt.
Ik inspireer je graag.

Don't believe what they say, go see

Ik wens je reizen
veel en vaak
zodat je met eigen ogen
de wereld een beetje mooier maakt


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-23451116

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven