Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik weet hoe verleidelijk het is om alles zelf uit te zoeken voor je vakantie. Maar wat nou als je iemand hebt die jou daarbij helpt. Die nét dat beetje extra kan geven waardoor jij een nog mooiere vakantie krijgt dan je ooit had durven dromen. En je zekerheid geeft dat alles goed geregeld. Zoals wij zo graag zeggen: 'Jij hoeft alleen maar te genieten'.

Ik ben jouw persoonlijk reisadviseur als het gaat om
• maatwerkreizen
• luxe reizen
• gezinsreizen

Als Reiswijf ben ik dol op
bijzondere adresjes, authentieke plekjes, unieke hideaways en hidden gems. Volg ik niet altijd het geijkte pad maar stel ik soms net even wat anders voor.

Mijn reizen werk ik geheel op maat uit, afgestemd op jouw wensen.
Of je nu met je gezin een mooie reis wilt maken naar een Azië, Afrika of Amerika,
met je partner een citytrip binnen Europa,
met een groep op wijnweekend in Italië,
met je vriendinnen wilt relaxen op Mallorca
of in je eentje er even tussenuit wilt met een ladiestrip of een yogareis ,
ik regel het voor je!

Op mijn website www.reiswijf.nl deel ik de mooiste reisinspiratie en de leukste adresjes. Maar ook op instagram en facebook kun je regelmatig ideeën opdoen bij alles wat ik daar plaats en de reizen die ik maak.

Ik heb het voorrecht gehad om prachtige reizen te maken naar o.a. Zuid-Afrika, Australië, de Nederlandse Antillen, Amerika, Canada en Azië (Bali en Maleisië). Ik heb gecruisd, ben op wintersport geweest in Canada en heb ski-ervaring in de Europese wintersportbestemmingen.

Hou jij ook van roadtrips? Met mijn gezin heb ik de afgelopen jaren prachtige rondreizen gemaakt en ik weet waar ik (voor jonge en oudere kinderen) rekening mee moet houden om iedereen reisplezier te geven.

Denk aan avontuurlijk IJsland (vette aanrader!), een rondreis langs de Atlantische kust in Frankrijk en Noord-Spanje, eilandhoppen in de Griekse Cycladen, en rondreizen door o.a. Andalusië in Spanje, de streek Puglia in Italië en de Alentejo in Portugal. Ik reis dan graag van locatie naar locatie en slapen op de leukste plekken in bijzondere accommodaties en luxe hotels.
Ook voor een citytrip kun je bij me terecht en vertel ik je graag over mijn tips voor Parijs, Rome, Valencia, Barcelona, Malaga, Wenen, Hamburg, Berlijn, Kopenhagen en Bordeaux.

Ik ga al mijn reiservaring inzetten om voor jou de mooiste reis te creëren. Vertel me wat je wensen zijn en ik vul het graag aan met een dosis persoonlijke reistips zodat we samen tot een fantastische reis komen.

Neem contact met me op en met alle plezier kijk ik wat ik voor je kan doen.
Ik ben maar een belletje, appje of mailtje van je vandaan. Of stuur me een berichtje via facebook of instagram. Daar deel ik regelmatig leuke reistips en bijzondere adresjes. Leuk als je me volgt op @reiswijf!


Don't believe
what they say,
go see

See you soon!

Hartelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Ingrid van de Rijdt, persoonlijk reisadviseur

19-5-2021

Jij wilt mooie herinneringen gaan maken. Daar help ik je graag bij. Ik ontzorg je volledig zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Voor, tijdens en na de reis.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-23451116

Terug Naar Boven