Inspiratie

Blogs

Lees in onze artikelen over bestemmingen, hotspots en reistips, geschreven door locals en experts.
De wereld ligt aan je voeten…

Vakantie voor twee

27 januari 2023

Ben jij toe aan een romantisch weekendje weg met je geliefde? Even vertoeven in een andere omgeving, een ontbijt op bed en genieten van een stads- of natuurwandeling. Wij delen 4 reisideeën voor een heerlijk verblijf voor 2 personen dichtbij huis.

Veilig & vertrouwd boeken

27 januari 2023

Travel Counsellors heeft financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

Dans de flamenco in... Andalusië

27 januari 2023

In Andalusië, gelegen in het achterland van Spanje nabij Malaga, is er genoeg te ontdekken. Ga de bergen in met een 4-wheeldrive huurauto met voldoende pk’s, pluk fruit in je eigen boomgaard, bezoek de bruisende stad en eet heerlijke tapas. Mis ook zeker geen flamenco-optreden of voor de liefhebbers: waag zelf een dansje!

Bali & Beyond

24 januari 2023

Komodo is een beschermde eilandengroep in het westen van Flores. Behalve een trekking naar de prehistorische Komodovaranen kun je hier prachtig snorkelen boven gezond en kleurrijk koraal en zelfs boven de imposante mantaroggen.

Winter top 10 bestemmingen

28 december 2022

Het winterseizoen - een tijd waarin je niet kunt wachten om je vakantie te beginnen na een lang jaar achter de rug te hebben... Of je nu van plan bent om je verlof volledig te gebruiken voor een lange tropische vakantie of dat je gewoon een weekje je sneakers wilt uitdoen om je voeten in het zand te laten rusten – jouw persoonlijke Travel Counsellor regelt dit voor je.

Aloha Hawaii

21 oktober 2022

Vroeger droomde ik al van een romantische honeymoon naar een exotische plek met wuivende palmbomen en mooie zonsondergangen. Toen mijn vriend op een prachtig strand in Brazilië op zijn knieën ging en we aan het fantaseren sloegen over dé perfecte bestemming voor onze huwelijksreis was het voor mij dan ook al snel duidelijk.

Trouwen in het buitenland

21 oktober 2022

Je voeten in het hagelwitte zand, wuivende palmbomen, een ondergaande zon, een romantische setting en jij en je geliefde die elkaar het ja-woord geven. Dit is voor vele toekomstige echtparen een droom. Voor Rachel en Yvo de Beer werd deze droom werkelijkheid.

Bonaire, laat je verwonderen

21 oktober 2022

Bonaire is the place to be! Van gezellige winkelstraatjes in de hoofdstad Kralendijk tot de prachtige stranden. Ontdek het eiland en geniet van de vele bezienswaardigheden, zoals de zoutpannen, de gekleurde slavenhuisjes, maar ook de roze flamingo’s zullen indruk maken.

Huwelijksservice

20 oktober 2022

De mooiste dag van je leven verdient het om gevolgd te worden door de huwelijksreis van je dromen!