4x een onvergetelijke zonvakanties

Een zonvakantie, de all-time favorite. Je voeten in het zand, een goed boek en af en toe een verkoelende duik, gelukkiger kun je ons niet maken. Vraag je Travel Counsellor naar een vakantie op maat. Hieronder alvast vier reisideeën.

De verborgen parel van Griekenland

Zie jij jezelf al zitten op je eigen terras met een glas wijn, genietend van de zonsondergang? Langs de noordelijke kustlijn van Kreta vind je een verborgen parel: Paradise Island Villas. Het is veel meer dan een vijfsterrenresort alleen: een combinatie van elegante luxe villa’s en de charme van een vijfsterren boutique hotel. Of je als stel, met je familie of met vrienden gaat, elke villa is het toppunt van comfort met voorzieningen zoals privézwembaden  en Jaccuzi’s.

Glamping in Frankrijk

Frankrijk staat steevast in de lijst van favoriete vakantiebestemmingen. Elke streek heeft haar eigen charme en unieke eigenschappen. Wist je dat Frankrijk elk jaar het tweede huis is van miljoenen kampeerders? Denk eens aan een glamping vakantie in Frankrijk! Glamping betekent glamorous camping. Je verblijft in een bijzondere accommodatie met het comfort van een hotel, maar geniet wel van de natuurlijke omgeving en de vrijheid van de camping. 

Je eigen Spaanse vakantievilla

Een fijn zwembad en een mooi uitzicht, dat zijn onze vereisten voor een onvergetelijke vakantie in een eigen villa. Een villa waar je met vrienden of familie het echte vakantiegevoel kan ervaren. Aan de Costa Blanca in Spanje vind je vele van dit soort pareltjes. Huur een 8-persoonsvilla in Moraira en geniet van elkaar en de vele baaitjes in de omgeving. Vraag je Travel Counsellor naar een villa met een inrichting die bij je past, eentje waar je je meteen thuis voelt. 

Caribische zon

Ben jij toe aan de Caribische zon? Het Boardwalk Boutique Hotel op Aruba is gelegen in een tropische tuin. Boardwalk is charmant en vrolijk met heldere Caribische kleuren. De vakantiehuisjes zijn voorzien van een complete keuken. En het beste van alles; op je eigen patio vind je een BBQ en hangmat. Voor wat verkoeling kun je een duik nemen in het zwembad. Het hotel is gelegen op een romantische kokosplantage en ligt op een paar stappen van Palm Beach.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.