Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom....

Wat fijn dat u interesse toont in de mogelijkheden die ik als Travel Counsellor u te bieden heb. Het zal u zeker niet teleurstellen.

Mijn naam is Jessica Edelenbos en ik ben uw persoonlijke reisadviseur. Als klein meisje wist ik het al......ik wil reizen, de wereld over, andere culturen ontdekken! Na mijn opleiding Toerisme ben ik gaan werken als stewardess bij 2 grote luchtvaartmaatschappijen. Tijdens mijn werk als stewardess heb ik alles eruit gehaald en ben ik tijdens mijn verblijven op ontdekkingsreis gegaan. Op avontuur in Brazilië, naar Disney world in Amerika, op het strand liggen in Mexico, scholen bezoeken in de Dominicaanse Republiek of dichter bij huis tapas eten op Mallorca en kerstmarkten bezoeken in Nürnberg of Hamburg.

WAT MAG U VAN MIJ VERWACHTEN?
Persoonlijke service van het hoogste niveau. Ik werk vanuit mijn kantoor in Enschede. Daarnaast ben ik flexibel en kom op verzoek bij u thuis om de perfecte vakantie met u samen te stellen, op het tijdstip wanneer het u het beste uitkomt, 's avonds of in het weekend. Of het nu gaat om een weekje Griekenland, Turkije, op safari in Afrika of een ontspannen strandvakantie in Aruba. Ik zoek de beste plaatsen in het vliegtuig, de mooiste hotels en natuurlijk de scherpste prijs.

TRAVEL COUNSELLORS
Travel Counsellors is één van de meest gerenommeerde bedrijven binnen de reiswereld en is met meer dan 2500 Travel Counsellors in 8 landen een statement. Travel Counsellors heeft een partnership met de beste hotels, cruisemaatschappijen en airlines en op deze manier kunnen wij de beste prijs voor u bedingen. Verder is Travel Counsellors natuurlijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan.

Iedere plek op deze aarde heeft wel iets bijzonders. En het is mijn visie om u een heerlijke tijd te bezorgen. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met mij op en ik beloof u, ik zal u niet teleurstellen.

Met vriendelijke groet,

Jessica Edelenbos
jessica@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven