Welkom op mijn persoonlijke pagina


Lijkt het u heerlijk om alle zorgen voor uw vakantie uit handen te geven en alles geregeld te hebben zonder er zelf veel aan te hoeven doen, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Lenny Auerbach. Na 5 jaar bij D-reizen te hebben gewerkt ben ik nu geruime tijd actief als persoonlijk reisadviseur.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en klantgericht.

Want of het nu gaat om uw onvergetelijke vakantie, zakenreis, groepsreis, eigenvervoersreis, cruise, rondreis, verzekeringen (Mondial Assistance) of visumbemiddeling, bij mij bent u aan het juiste adres.

Niet meer hoeven wachten bij het reisbureau, uw reis uitzoeken en bespreken in een vertrouwde omgeving en wanneer het u uitkomt! Geen parkeerkosten en haastig advies. Voor deze service bereken ik niets extra’s!

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR en SGR welke kwaliteit waarborgt.

In de loop van de tijd heb ik door studiereizen, presentaties en vakanties veel expertise opgebouwd welke ik graag bij het samenstellen van uw reis met u deel.

Kortom u krijgt wat u verdient: persoonlijke service en aandacht.

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ik en zie uw telefoontje of mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Uw persoonlijke Travel Counsellor Lenny Auerbach
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 078 - 6579861

Terug Naar Boven