Welkom op mijn persoonlijke pagina


Stel je eens voor… je hebt één aanspreekpunt voor al je reiswensen.
“Ooh, maar daar heb ik Lilian voor…je belt haar en geeft haar je wensen door en zij doet de rest, van uitzoekwerk tot het boeken van je vakantie”. Zo maar een uitspraak van één van mijn klanten. Waarom zou jij of je personeel nog urenlang het internet doorzoeken, je hebt nu je persoonlijk reisadviseur gevonden.

Van stedentrip tot luxe cruise, van wintersport tot huwelijksreis, van luieren op een wit strand tot een groepsreis met uw vrienden of bedrijf, van een rondreis tot een congresreis. Ik help je graag met het uitzoeken en vastleggen van je ideale reis en zorg ervoor dat je terugkijkt op een onvergetelijke ervaring.
Dit doe ik persoonlijk en op maat.

Ik werk 28 jaar in de fascinerende reiswereld. Als reisleidster ben ik o.a. in Spanje, Oostenrijk en op mijn favoriete bestemming Thailand werkzaam geweest. Als onderzoeker/redacteur ging ik elke drie weken op pad om vakantiebestemmingen en accommodaties te bezoeken en te beschrijven. Tevens was ik werkzaam als zakenreisadviseur en reisadviseur in een reisbureau. Ik bezocht o.a. Nieuw Zeeland, Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand, Singapore, Hong Kong, Cambodja, USA, Zuid-Afrika, Aruba, Dominicaanse Republiek, Jamaica en natuurlijk heel veel bestemmingen binnen Europa. Samen met mijn internationale collega Travel Counsellors hebben wij erg veel kennis in huis.

Waarom zou je mij kiezen als uw persoonlijke reisadviseur?
• U heeft één aanspreekpunt, die u “ontzorgt” en al het uitzoekwerk uit handen neemt
• Ik geef persoonlijk reisadvies en het bieden van service en kwaliteit staan bij centraal.
• Ik geef een eerlijk en onafhankelijk advies en denk graag met u mee.
• Ik heb de mogelijkheid om elke gewenste reis geheel op maat samen te stellen.
• Goede bereikbaarheid: 24/7 Voor, tijdens en na de reis mede door onze Duty Office om u in geval van nood waar ook ter wereld te helpen.
• Naast reis en verblijf regel ik ook aanvullende diensten zoals autohuur, transfers, excursies, thuisvaccinaties en visa
• We maken gebruik van de MYTC app, waar boekingen en reisdocumenten in terug te vinden zijn.

Is persoonlijke aandacht, service en kwaliteit belangrijk voor jou?
Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op voor al uw vakanties en zakenreizen.

Hartelijke reisgroet,

Lilian Miltenburg-Ernens
TRAVEL COUNSELLOR
06 -46060860
lilian@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven