Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik help u graag met het uitzoeken van uw droomvakantie!
Een stedentrip, een huisje op Texel, een mooie cruise, een relaxte zonvakantie, een fiets- of wandelreis, skivakantie of een rondreis in exotisch land, ik help u graag alles van A tot Z regelen.

Het voordeel van zo uw reis regelen is dat u nadat u uw wensen heeft kenbaar gemaakt, alleen met mij contact heeft. Ik weet daarna wat u zoekt en samen stellen wij uw ideale reis samen van begin tot eind.
Ik ben dagelijks bereikbaar. Telefonisch, via mail of bij mij of bij u thuis

Mijn naam is Madelon Pieters. Al vele jaren reiservaring en ik vind het een eer om voor u de leukste plekjes voor uw reis uit te zoeken.

In 2003 heb ik 8 maanden in Turkije gewoond waar ik m’n huidige man heb leren kennen. Ondertussen weten we de mooiste verborgen plekjes daar te vinden. Maar bij Turkije houd mijn ervaring zeker niet op. Ik heb aardig wat mooie plekjes gezien op de wereld, maar ben ook nog steeds aan het ontdekken. Wat ik niet weet zoek ik uit tot ik u een passend advies kan geven. Reizen en ontdekken is het mooiste wat er is!

Als Travel Counsellor heb ik contacten over de hele wereld om uw reis op maat te kunnen samenstellen. Maar ook kan ik de reizen boeken die u bij de reisbureaus kan vinden. Om u helemaal te ontzorgen, kan ik alles voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een auto, transfers naar uw accommodatie, visa, excursies ter plaatse of een goede reis- en/of annuleringsverzekering. Maar denk ook aan dat lekkere gezellige restaurantje in de haven of highlights op uw bestemming die u echt moet bezoeken. Alles om u te ontzorgen en uw reis compleet te maken.

Boeken bij mij betekent persoonlijke service. Ik sta voor u klaar van af het eerste moment dat u contact met mij op neemt tot dat u weer terug bent van vakantie. Bespreek met mij uw wensen en ik zorg voor een passend voorstel, zodat uw droomvakantie werkelijkheid wordt.

Heeft u plannen voor een nieuwe vakantie en wilt u graag advies van een expert, neem dat gerust contact met mij op en samen laten wij u droom uitkomen!

Madelon

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Ik laat je dromen

14-2-2021

Wat voor een vakantie geeft jouw een glimlach? Geef mij je wensen door en ik ga er voor zorgen dat jij je droomvakantie krijgt.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven