Welkom op mijn persoonlijke pagina


"Men gaat op reis om thuis te komen".

U bent waarschijnlijk van plan om op reis of op vakantie te gaan. Bent u het lange zoeken op internet zat en wilt u gewoon graag een goed advies en een uitstekende service? Dan zit u hier goed. Via deze website stel ik mij graag aan u voor als uw persoonlijke reisadviseur.

Mijn naam is Manon Eeken en ik heb ruim 30 jaar ervaring als reiziger, reisbegeleider, reisadviseur, leidinggevende bij verschillende reisorganisaties en als zelfstandig reisagent. Sinds december 2008 heb ik mij nl aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors Nederland. Dit is een gerenommeerde organisatie die wereldwijd inmiddels meer dan 1800 persoonlijke reisadviseurs kent en aangesloten is bij ANVR en SGR.

Zij hebben mij de mogelijkheid gegeven om zelfstandig vanuit huis een eigen reisbureau te beginnen. Op deze manier kan ik u met veel enthousiasme en kennis helpen met het plannen en boeken van een reis of vakantie op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

Dit werk geeft je de mogelijkheid om frequent te reizen en veel van de wereld te zien. Ik heb in diverse landen rondgereisd zoals bv Oman, Mexico, Costa Rica en Panama, Amerika, Kenia, Sri Lanka, Indonesië, Taiwan, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. Ik adviseer dan ook graag uit eigen ervaring. In de afgelopen jaren heb ik geskied in diverse wintersportgebieden, met de poedersneeuw van Colorado als absolute topper. Inmiddels reis ik ook al een aantal jaren met mijn gezin en met veel plezier hebben we gekampeerd in Frankrijk, overnacht in een kasteeltje, op bezoek bij vrienden geweest in Jakarta, op safari geweest in Zuid Afrika en met de camper in Australië rond getrokken. Australië is ondertussen mijn tweede vaderland geworden. Als ik dan toch een specialisme zou moeten noemen is het absoluut “Down-Under”.
In 2019 ben ik zowel in Juli als in December nog in Australië geweest!

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor uw vakantie/reiswensen kan betekenen?

U kunt bij mij terecht voor al uw vakanties en reizen.
-Actieve reizen en Autohuur
-Losse Hotels en Huwelijksreizen
-Stedentrips en Strand
-Vluchten, Vakantiehuisjes, Verzekeringen en Visumbemiddeling
-Wintersport en Wereldreizen
-Zakenreizen (zie ook mijn zakenreis website pagina) en Zonvakanties

Neem contact met mij op via de telefoon of email om uw wensen aan mij kenbaar te maken.
Indien gewenst kom ik ook bij u langs voor een persoonlijk advies.

Met vriendelijke groet,
Manon Eeken

Zelfstandig Reisagent.
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Postcards

9-4-2021

Enjoy our film, featuring a poem by poet, Tony Walsh. I hope it sparks a reminder of the role I, as a travel expert play, in bringing your dreams to life!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 023-5762105

Terug Naar Boven