Gevestigd in Haarlem

Manon Eeken

Op zoek naar hulp bij jouw zakenreizen? Klik hier

Leuk je te ontmoeten!

"Men gaat op reis om thuis te komen".

U bent waarschijnlijk van plan om op reis of op vakantie te gaan. Bent u het lange zoeken op internet zat en wilt u gewoon graag een goed advies en een uitstekende service? Dan zit u hier goed. Via deze website stel ik mij graag aan u voor als uw persoonlijke reisadviseur.

Mijn naam is Manon Eeken en ik heb ruim 30 jaar ervaring als reiziger, reisbegeleider, reisadviseur, leidinggevende bij verschillende reisorganisaties en als zelfstandig reisagent. Sinds december 2008 heb ik mij nl aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors Nederland. Dit is een gerenommeerde organisatie die wereldwijd inmiddels meer dan 1800 persoonlijke reisadviseurs kent en aangesloten is bij ANVR en SGR.

Zij hebben mij de mogelijkheid gegeven om zelfstandig vanuit huis een eigen reisbureau te beginnen. Op deze manier kan ik u met veel enthousiasme en kennis helpen met het plannen en boeken van een reis of vakantie op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

Dit werk geeft je de mogelijkheid om frequent te reizen en veel van de wereld te zien. Ik heb in diverse landen rondgereisd zoals bv Oman, Mexico, Costa Rica en Panama, Amerika, Kenia, Sri Lanka, Indonesië, Taiwan, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. Ik adviseer dan ook graag uit eigen ervaring. In de afgelopen jaren heb ik geskied in diverse wintersportgebieden, met de poedersneeuw van Colorado als absolute topper. Inmiddels reis ik ook al een aantal jaren met mijn gezin en met veel plezier hebben we gekampeerd in Frankrijk, overnacht in een kasteeltje, op bezoek bij vrienden geweest in Jakarta, op safari geweest in Zuid Afrika en met de camper in Australië rond getrokken. Australië is ondertussen mijn tweede vaderland geworden. Als ik dan toch een specialisme zou moeten noemen is het absoluut “Down-Under”.
In 2019 ben ik zowel in Juli als in December nog in Australië geweest!

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor uw vakantie/reiswensen kan betekenen?

U kunt bij mij terecht voor al uw vakanties en reizen.
-Actieve reizen en Autohuur
-Losse Hotels en Huwelijksreizen
-Stedentrips en Strand
-Vluchten, Vakantiehuisjes, Verzekeringen en Visumbemiddeling
-Wintersport en Wereldreizen
-Zakenreizen (zie ook mijn zakenreis website pagina) en Zonvakanties

Neem contact met mij op via de telefoon of email om uw wensen aan mij kenbaar te maken.
Indien gewenst kom ik ook bij u langs voor een persoonlijk advies.

Met vriendelijke groet,
Manon Eeken

Zelfstandig Reisagent.
manon.eeken@travelcounsellors.nl

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Video's

Postcards

9-4-2021

Enjoy our film, featuring a poem by poet, Tony Walsh. I hope it sparks a reminder of the role I, as a travel expert play, in bringing your dreams to life!

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Cynthia Doets

Met Manon zaken doen is buitengewoon goed ze helpt je overal mee.

Ingestuurd door Tine Hoogkamer

Manon Eeken is zeer vakkundig en heeft alle wensen vervuld die ik aangeven heb om mijn halve wereldreis te maken. Ideale tijden en ook heeft Manon met flexibele data een gunstige prijs bedongen voor mijn ticket. Vorige jaren heb ik ook bij Manon geboekt en was ik ook meer dan tevreden!!

Ingestuurd door Ben Gosman

Manon is een Travel Kanjer! Ik kan iedereen aanraden om met haar je reizen te regelen, Ik heb dat ook al regelmatig gedaan!

Ingestuurd door Herbert Even

Manon is een fijn persoon om je te helpen met het uitzoeken van een reis na jouw wensen. Ze neemt de tijd en denkt mee over de mogelijkheden van je reis. Of het nou alleen tickets of een verzorgde reis is. Bij haar heb je het gevoel dat je een persoon bent, mijn volgende reis zal ik dan ook weer via Manon boeken

Ingestuurd door Wilma Dierx

Manon boekt al jaren de tickets voor de Vliegende Meubelmakers en als er ter plaatse of voor vertrek iets mis gaat, zet zij alles op alles om het probleem op te lossen. Dus daarom geef ik haar een 10.

Ingestuurd door Friedel Wilm

Manon heeft ons als vanouds weer geweldig geholpen met de boekingen van de vluchten voor onze deelnemers van de Vliegende Meubelmakers!

Ingestuurd door Gijs Spaans

Manon denkt altijd heel fijn mee. Hebben al eens een mooie reis naar de westkust USA via haar geboekt en dit jaar een mooie rondreis op Corsica.. Manon is flexibel en voelt goed aan wat je zoekt. Wij kunnen het iedereen aanraden via haar een reis te boeken.

Ingestuurd door Wim Stroes

Wij zijn zeer tevreden over haar diensten en ook achteraf worden vragen snel beantwoord en opgelost. Dit is echt ontzorging !!

Ingestuurd door Natasja Klokgieters

Ik zal Manon altijd aanraden, perfecte service!! Uitmuntend in het meedenken en regelen.

Ingestuurd door Sonja de Lange

Manon reageert snel, werkt voortvarend en denkt mee met de klant op een daadkrachtige persoonlijke manier.

Ingestuurd door Karin van der Eijk

Altijd goed meedenken Altijd goede ideeën Altijd goed bereikbaar Altijd een onvergetelijke ervaring Altijd tevreden en vooral heel blij Dank je wel Manon

Ingestuurd door Jan Rutterkamp

Manon is een geweldige reisadviseur. Ze denk goed mee, geeft tips, is zeer betrokken en vindt het oprecht leuk om een mooie reis voor je te organiseren. Wij zij heel blij dat wij haar op de vakantiebeurs hebben leren kennen en we willen bij niemand anders meer een reis boeken.

Ingestuurd door Peter van Koppen

We werden door Manon erg prettig geholpen. Ze werkte snel ons voorstel uit en heeft zeer goed geluisterd. We bevelen haar graag aan.

Ingestuurd door John Lambrechts

Manon denkt mee, is een prettig persoon en zorgt er in alles voor dat je een mooie vakantie krijgt. ze reageert snel en is heel goed bereikbaar. Een topper

Ingestuurd door Evelien Rozemeijer

Zeer adequate hulp en informatie. Kan goed meedenken met de wensen. Snelle reacties. Heeft mij heel goed geholpen met het plannen van een voor mij ingewikkelde reis. Tevens met het annuleren van een andere reis. Vriendelijk en prettig in de omgang, komt altijd enthousiast over. Inmiddels hebben al meerdere van mijn vrienden van haar kennis en service gebruik gemaakt.

Ingestuurd door Arno v van t Wout

Zeer vriendelijk en snel contact. Er wordt echt maatwerk geleverd.

Ingestuurd door Maria Scheele

Manon neemt de tijd voor je en geeft heel goed advies zodat je onbezorgd op reis kan! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Ingestuurd door Will Morreau

Manon, hebben wij ervaren als een zeer toegewijd en deskundig adviseur. Op vragen reageerde zij snel en adequaat. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service

Ingestuurd door Wendelien Spoor

Manon is fantastisch! Zij ontzorgt, ontneemt alle stress, regelt alles, voelt en leeft mee en begrijpt wat de klant wil. De vakantie voorpret is dankzij haar betrokkenheid al een feestje!

Ingestuurd door Petronel Schampers

Manon laat zien dat ze de kennis en know how heeft. Ze weet de wensen zo te vertalen, dat wij gelijk enthousiast werden bij haar geboekt hebben voor onze familietrip. De volgende reis mag zij ook voor ons regelen. Hoe fijn is het als je ontzorgt kunt worden!

Ingestuurd door Gerrit Rutterkamp

Wat ben ik blij dat ik Manon ooit op de vakantiebeurs heb ontmoet. Ze heeft al veel voor ons betekend: een mooie reis naar Costa Rica, vliegreis en autohuur in Nieuw Zeeland en nu 2 keer Canada, Wat heeft ze veel werk gehad met het regelen en annuleren door de Corona. Ze nam regelmatig contact op om te vragen hoe we er in staan, ze heeft alle tijd en denkt enorm goed mee. We hopen nog heel veel jaren van haar diensten gebruik te kunnen maken

Ingestuurd door Arno van t Wout

Perfecte service, reizen zijn echt op maat met mooie en originele accommodaties.

Ingestuurd door Midas Bremer

Manon topper!

Ingestuurd door Manon Derks

Manon is ten alle tijden behulpzaam en handelt snel

Ingestuurd door Ester Hendriks

Altijd snelle en goede service! Boeken bij Manon van Travel Counsellors is het begin van een onbezorgde vakantie!

Ingestuurd door Bart Zomer

Heerlijk mens. Iemand die echt voor je door het vuur gaat. Alles uit de kast probeert te halen in het ondersteunen van je plannen. Zo heeft ze mij uit Laos gehaald tijdens COVID en denkt ze nu mee in mijn reis over de wereld.

Ingestuurd door Marian Verdurmen

Manon heeft ons vanaf het eerste contact goed geholpen. Door corona heeft ze heel vaak onze vlucht moeten annuleren/veranderen. Vele telefoongesprekken gevoerd en goede adviezen gekregen. De betrokkenheid hebben we zeer gewaardeerd. Mede dankzij Manon hebben we een fantastische reis gehad! Ik kan Manon van harte aanbevelen!

Ingestuurd door ceciel beckx

Bij Manon denk ik aan service, persoonlijk en betrokken. Manon is goed in contact houden, reageert snel en zoekt de zaken voor je tot de grond uit. Heel fijn!

Ingestuurd door Jeannette Ruijter-Kilkens

Mijn ervaring met Manon Eeken is geweldig. Zij is heel erg dienstbaar en betrouwbaar voor mij geweest en altijd bereikbaar als ik haar nodig had. Een vrolijk en vriendelijk persoon is wat je nodig hebt om een verblijf nog prettiger te maken en dat deed Manon voor mij . Dus een aanrader tijdens een zorgeloze reis . Jeannette Ruijter

Ingestuurd door Sandra Dol

Manon denkt zo goed mee, komt met alternatieven en verdiept zich echt in de specifieke situatie. Dat maakt het echt heel persoonlijk.

Ingestuurd door Norbert Vork

Op laatste moment heeft Manon voor ons een ticket geregeld voor zoon die onverwacht vanuit Australië strandde in London. Dit vanwege de corona virus situatie. Super geregeld!!

Ingestuurd door Olga Diemel

Manon heeft ons snel en vakkundig terug naar Nederland gekregen vanuit een zeer afgelegen eiland (Dominica) midden in de coronacrisis. Het waren zo'n beetje de laatste vliegtickets van de laatste vluchten die ze voor ons heeft weten te bemachtigen (die we als particulier niet via internet konden boeken) en anders hadden we maanden op het eiland vastgezeten. Onze vliegtuigmaatschappij en de plaatselijke + landelijke ambassade konden niet snel handelen, maar Manon wel. We raden Manon van harte aan!

Ingestuurd door Annemarie Swart

Wat een fijn contact, en wat een service.

Ingestuurd door Minke Broekens

Beste Manon, zelfs op je vakantie reageerde je vrijwel direct op onze e-mails waarna de vliegtickets ook al binnen waren voordat je vakantie om was ! Fantastisch

Ingestuurd door Martine De Wachter

Een zéér goede service. Vriendelijk en behulpzaam. Wij zouden zo weer Manon Eeken inschakelen om vakantieplannen uit te werken.

Ingestuurd door Lies Zeeuw

De snelle afhandeling, de hartelijke manier van benaderen. Het maakte niet uit hoe vaak ik iets vroeg, ik kreeg overal antwoord op. Een top service.

Ingestuurd door Jeroen Gelderblom

Manon heeft Champions League niveau service op haar naam staan.

Ingestuurd door Karin van der Eijk

snel, adequaat en meedenkend

Ingestuurd door Roland Blom

Prima Service!

Ingestuurd door Irene van Egmond

altijd goed, flexibel, en zeer klantgericht!!!

Ingestuurd door Heleen van der Plas

Wij ervaren de service van Manon Eeken als zeer waardevol.

Ingestuurd door Costance Rodenburg

We zijn superblij met de Amerika reis die Manon voor ons heeft uitgestippeld! Niets anders dan lof.

Ingestuurd door Nadine Croese

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Manon. Ze communiceert open en duidelijk. Manon wil een passende reis organiseren bij ons gezin en geeft ons het gevoel dat we bij haar aan het juiste adres zijn. Dat geeft vertrouwen. Uiteindelijk is de reis geboekt en hebben we er allemaal superveel zin in. Dank je wel, Manon!

Ingestuurd door Bob Mesman

Manon combineert twee zaken die niet per se samen hoeven te gaan in deze tijd: snelle, efficiente service en een persoonlijke behandeling. Zeer prettig om mee te werken!

Ingestuurd door Claudine Titeca

Everything was perfect. Manon Eeken was very helpful and professional. Thanks a lot

Ingestuurd door Manon Eeken

Manon heeft echt geluisterd naar onze wensen en deze op een hele fijne manier kunnen omzetten in een gestructureerd reisplan voor onze droomtrip naar de Californië.

Ingestuurd door John Tofield

Het is fijn iemand te hebben die meer doet dan alleen een vlucht boeken. Omboeken, een intercontinentale vlucht voor morgen regelen, 16 personen tegelijk in groep boeken met goede zitplaatsen, kindermaaltijden en dan nog hotels in 1 moeite door, of een rondreis door Thailand van 16 dagen tot in de puntjes plannen zodat je alleen maar op tijd op Schiphol hoeft te zijn.

Ingestuurd door Hielke Visser

I have used the services of Manon Eeken for 6 years now. To Thailand, Canada, Costa Rica and now Australia. Every time I got a response within 9 hours (time difference) after my sometimes sudden requests. Excellent flight timing (overnight flights) for the right price. Always thoughtfull about the upcoming trips and interested in my personal experiences from all these travels. I hope she stays with Travel Counsellors for many more years so I can complete my around the world trip and keep recommending her to my friends and family. Thanks for everything.

Ingestuurd door Kim S

Ik ben net terug van een 5-weekse vakantie uit Australië... Via de noord-oost kust ben ik naar de zuid-oost kust gegaan! Manon heeft me in het voorbereiden van mijn reis super goed geholpen om een reisplan op te stellen en zij heeft goed ingeschat wat ik wel of niet leuk zou vinden! Ze heeft de snelste route's qua vliegen gevonden, waardoor ik niet overdreven lang onderweg was! En, ik heb op haar aanraden een gedeelte van de vakantie met een erg leuke en actieve groepsreis door gebracht. Kortom, mede door Manon heb ik de beste vakantie ooit gehad... Bedankt Manon!

Ingestuurd door Ine Christenhusz

Manon heeft mij op de wenken bediend en dat wil wat zeggen! Mede omdat ik altijd heel nauwkeurig naar mijn agenda moet luisteren. Voor Manon betekent dat véél creativiteit om mij dan "weg te krijgen". Maar het is weer gelukt ... mét mooie vluchttijden en het verzoek om in Turkije een "rustige" kamer te boeken enz. enz. Chapeau voor Manon!!! Ine Christenhusz

Ingestuurd door M. van der Heide

Afgelopen zomer hebben wij met ons gezin (met kinderen van 10 en 11 jr oud) een geweldige reis gemaakt door Costa Rica en Nicaraqua. Alle werk en energie die Manon hierin gestoken heeft heeft een grote bijdrage geleverd aan het feit dat voor ons een ware droom is uitgekomen. Manon kan zich supergoed inleven in de wensen van de klant en hierdoor hebben we echt een reis beleefd met alleen maar hoogtepunten. Bijvoorbeeld haar tip om cultuur te snuiven in Nicaraqua (naast alle prachtige natuur in Costa Rica) was een hele goeie; genoten hebben we van dit kleurrijke land. Alhoewel we onze reis best laat geboekt hebben is het Manon toch nog gelukt om mooie tickets voor ons te regelen voor een goed tarief en op hele prettige tijdstippen. Zo konden we onze geweldige reis op een relaxte manier afsluiten omdat we pas ’s middags terugvlogen naar Nederland. Manon, dankjewel voor al je moeite en tips; we komen graag weer bij je terug volgende vakantie!

Ingestuurd door Jos Haan

Manon is uiterst correct en professioneel. Al verschillende klanten, vrienden en familieleden verwezen naar Manon. Als professional in het toerisme is het voor mij van bijzonder belang dat zowel mijn klanten als mijn vrienden en familieleden netjes en correct geholpen worden. Wanneer ik aan Manon door verwijs weet ik dat het in orde komt! Zij heeft de juiste mix van snelheid, tact en persoonlijke touch in haar communicatie. Bedankt Manon! vr. gr. Jos de Haan Manager Hotel Rincon de San Jose Costa Rica

Ingestuurd door Dolf en Nadine Joling

Via Manon Eeken hebben wij onze vliegtickets en onze parkeerplek bij het vliegveld geregeld. Wij hebben Manon ervaren als een goede adviseur en kunnen haar zeker aanraden. Wanneer wij vragen hadden via de e-mail dan werden deze heel snel en duidelijk beantwoord. Met al haar kennis over vliegverbindingen heeft ze goedkope tickets kunnen regelen zonder lange overstaptijden. Wij zijn ontzettend blij met haar service!

Ingestuurd door Philip Berglof

Thanks! We have had a great trip. I would like to thank you so much for all the assistance that you gave us the day and night before our departure and our concerns due to the blizzard around New York. But everything ran really smooth and it was nice arriving in San José only an half an hour late… I will definitely recommend you to my friends. Regards, Philip.

Ingestuurd door Monique Steensma

De kracht van Manon is haar grote kennis van vliegverbindingen, waardoor je opties om de wereld te bekijken worden vergroot. Daarnaast worden alle vragen altijd heel serieus genomen en oprecht beantwoord. Advies om iets wel of ook zeker niet te doen, schuwt zij niet.

Ingestuurd door Karin Spanjaard

Beste Manon, je bent TOP! Ook dit jaar wist je weer prima vluchten te boeken van Amsterdam naar Denver,van Denver naar Calgary, van Calgary naar Vancouver en van Vancouver weer naar NL, voor een zeer gunstige prijs.Zelf hadden we dit nooit zo kunnen regelen. Waar vind je nog zo'n deskundigheid, passie voor het vak en uitstekende dienstverlening? Bij Manon!! Zij verdient inderdaad een 10!

Ingestuurd door lynn geldof

Voor Manon durven wij gerust een welgemeende 10 geven. Al drie jaar zorgt zij ervoor dat ik desondanks mijn jonge leeftijd kan deelnemen aan de tallschipraces(zeilboot), zij zorgt voor de juiste combinaties van vliegtuigen, treinen enz zodat ik mijn passie kan beleven. Ik krijg altijd meteen een antwoord op mijn mails, en ze vindt altijd combinaties in mijn budget. Ze weet zelfs mijn moeder die nooit reist gerust te stellen door mij telkens veilig heen en terug te loodsen.We kennen haar niet persoonlijk maar zoals mijn moeder zegt, we vragen het wel aan Manon...Die zal dat wel regelen... Of we haar zouden aanbevelen aan iemand: die "zouden" is al realiteit,NATUURLIJK! ! is al lang gebeurd Mijn moeder regelt alles met Manon, en ik kan mijn dromen waarmaken, dat is toch de beste combinatie. Dank je Manon, dankzij jou lijkt de wereld minder groot!!

Ingestuurd door Jeannine Dam

Het enthousiasme en de informatie van Manon gaf voor mij de doorslag te beslissen voor Australie. Ze heeft me fantastisch op weg geholpen, met binnen een mum een vlucht die ik zelf nooit voor die prijs had kunnen boeken! Ook stond ze me met raad en daad bij met tips en advies, terwijl ik de reis verder toch grotendeels zelf wilde organiseren. Onbetaalbare service,ook voor de indivuduele reiziger!

Ingestuurd door Corina Mulder Mulder

Hallo Manon, Even een mail om te laten weten, dat Berlijn helemaal geweldig was! Super geregeld met de trein. Het hotel was ook geweldig: ruime kamer voor 3 personen, centraal gelegen en een prima ontbijtbuffet. De bushalte voor de deur en de metro op nog geen 10 minuten lopen. We hebben genoten van alles. Ik wil je ook nog bedanken voor je hulp, je tips en je service.

Ingestuurd door Bas & Jessica

Hoi Manon, Bij deze nogmaals bedankt voor je hulp en advies tijdens onze 3 maanden trip. Dankzij jou hebben wij een topvakantie gehad! We vonden het erg prettig dat we je ook aan de andere kant van de wereld konden inschakelen als we een hotel/vlucht wilden boeken en dat je dan zo snel reageerde en met ons meedacht. Op naar de volgende vakantie ;-) Groetjes

Ingestuurd door Renee Snijders

Ha Manon! Top dat je bij ons in de stand was tijdens de Vakantiebeurs. Je professionaliteit heeft veel kunnen bijdragen richting potentiele reizigers naar Costa Rica en Midden Amerika. Groeten uit San Jose en tot ziens volgend jaar; gooo Pochoooo! Renee Snijders Edventure Costa Rica S.A.

Ingestuurd door Rob Hoek

Wij hebben een geweldige vakantie gehad, mede dankzij de goede services van Manon. Alle vliegtickets en hotels waren perfect geregeld tot en met onze visums aan toe. Wij kunnen deze persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening zeker aanbevelen en willen Manon hierbij graag nogmaals bedanken voor haar hulp, enthousiasme en de reistips.

Ingestuurd door Martin Gruijs

Het was geweldig, mooi weer om te beginnen, het hele gebeuren van voor naar achter afgewandeld en een mooie basketbalwedstrijd gezien. Het hotel lag prachtig, vlakbij Times Square. Heel erg bedankt voor je hulp en interesse.

Ingestuurd door Marianne Dekker

Het was werkelijk SUPER!!!! Namens ons allen bedankt voor het organiseren van deze reis!!! “Dit heeft Manon goed geregeld” werd er na 2 dgn in de groep gezegd. Mooier compliment kun je niet krijgen toch? Met dank van alle zonnebloemers.

Ingestuurd door Marie Suzan de Lint

I have known Manon for a long time and when she started her own business at Travel Counsellors I knew she would do very well. Manon will go out of her way to help clients. She will listen to your wishes and plans and gets you great results everytime. Because she has such an extensive knowledge of the travel industry globally she is always able to offer great advice or mention alternatives.

Ingestuurd door Monica de Jong

Nog even een berichtje van ons nadat we een fantastische reis gehad hebben in Nieuw Zeeland en Australie. We zijn nu al weer twee weken terug en al weer volop aan het werk, maar we willen je toch nog even bedanken en complimenteren met de vluchten die je voor ons geregeld hebt. Het was de 3de keer dat we naar Australie gingen, maar we hebben nog nooit zo prettig gereisd met zulke mooie overstappen.