Gevestigd in Leusden

Marga Heuts

Leuk je te ontmoeten!

Welkom op mijn website. Ik wil mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Marga Heuts. Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam in de reisbranche en heb daardoor al vele bestemmingen bezocht. Dat heb ik altijd als een voorrecht gezien. Reizen en het adviseren daarover is nog steeds een passie van mij.
Ik wil graag, als zelfstandig reisadviseur, met u meedenken en deskundig advies uitbrengen. Op een persoonlijke wijze, op maat, desgewenst bij u thuis, zonder bijkomende kosten.

Als Travel Counsellor zal ik het gehele boekingsproces voor u duidelijk in beeld brengen, met u bespreken en uitvoeren, inclusief als laatste stap, het toelichten en overhandigen van de reispapieren.

En dan kunt u onbezorgd op reis!

Waarom zou u mij benaderen en niet andere aanbieders? Die afweging zult u vast wel (terecht ) maken. Maar toch wordt het boeken van reizen op bijvoorbeeld het internet niet in alle gevallen verstandig gevonden. Veel klanten vinden dat goedkoop geen duurkoop mag worden en kiezen voor een organisatie die garanties kan bieden en op een persoonlijke, deskundige wijze de nodige aandacht kan geven. Travel Counsellors is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en het Calamiteitenfonds.

Nog een afweging. Denkt u aan een bijzondere, samengestelde reis? Laat u verrassen!
Travel Counsellors beschikt over een wereldwijd netwerk van lokale agenten. Dat kan leiden tot een unieke beleving.
Door de rechtstreekse lijnen bent u bovendien vaak voordeliger uit t.o.v. andere aanbieders.

Maar u kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor vele andere reisproducten: een zonbestemming, wintersport, kampeervakantie, een stedentrip, cruise, safari of een lekker weekendje weg.

Ik kijk uit naar uw telefoontje of mail!

Hartelijke groet,

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Leo Wagemans

Marga doet het gewoon al jaren heel goed en heel betrouwbaar. En altijd attent op mogelijke problemen.

Ingestuurd door Joost Merema

Deskundig, enthousiast en ook bij wijzigingen of aanpassingen steeds consequent een positieve grondhouding en het doorpakken. Heel prettig om zo geholpen te worden.

Ingestuurd door Diederik Heineman

Wij ervaren Marga Heuts als een aangenaam persoon. Tijdens het contact met ons legt zij rust en aandacht aan de dag.Haar informatie is helder en duidelijk. Ook heeft zij zich extra ingespannen door contact te leggen met het hotel i.v.m. medische apparatuur. Wij zullen zeker in de toekomst weer gebruik maken van Marga's diensten.Heel sympathiek!

Ingestuurd door Paul van Dormael

Het prettige en persoonlijke contact wordt zeer op prijs gesteld!

Ingestuurd door Joke Kuijper

Als je zelf te druk bent, of als je vast komt te zitten in de overvloed aan internet mogelijkheden: geef het dan over aan een expert!. Marga is zeker zo'n expert. Heerlijk om te weten dat je het beste krijgt. Een prima gevoel dus heel veel voorpret.Ja, "een Marga" gun je iedereen dus wij bevelen onze Marga zeker aan bij vrienden, familie en collega's

Ingestuurd door Adriaan van Es

Marga heeft bij ons een track record van kwaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit.

Ingestuurd door Jan-Rik Hartkamp

Snelle uitgebreide service, snelle antwoorden. Kortom perfect geholpen!

Ingestuurd door Chris Bus

Marga Heuts uit Leusden is voor ons de vakvrouw als we een reis willen gaan maken! Wij bevelen haar zeer zeker aan binnen onze familie en vrienden.

Ingestuurd door Arnout van Barreveld

Open persoonlijkheid en luistert goed naar de wensen en ziet ook de mogelijkheden voor als je nog niet precies weet wat je wilt.

Ingestuurd door Annemieke Duits

Mevrouw Heuts heeft goed geluisterd naar onze wensen en een passend advies gegeven. Zij geeft blijk van veel reiservaring en durft ook nee te zeggen als onze ideeën niet realiseerbaar waren of indien er betere alternatieven waren.

Ingestuurd door Toine Eijkens

Wij laten al jaren door Marga Heuts onze reizen samenstellen en kunnen niet anders zeggen dat het tot in de puntjes verzorgt is. Zij voelt precies aan wat we willen en onze reizen zijn nog nooit teleurstellend geweest.

Ingestuurd door Martine Moes

Fijne service van Marga Heuts. Ze denkt graag mee en zorgt ervoor dat de reis aansluit op onze wensen. Ze neemt hier alle tijd voor. Het boeken van een reis is bij haar in hele goede handen!

Ingestuurd door Annemarie Westbroek

Ik waardeer de persoonlijke benadering van Marga en de sublieme afwikkeling van de transactie. Zij zal er alles aan doen om persoonlijke wensen te bewerkstelligen

Ingestuurd door Marjon Lusink

Fijne service, adequate follow up!

Ingestuurd door Floor Heuts

Pro actief, leeft zich goed in, kan goed inspireren! En staat altijd voor je klaar!