Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wij zijn Marieke van Amelsvoort en Marieke Verstraten en wij zijn, inmiddels alweer ruim 11 jaar, werkzaam als onafhankelijk reisadviseurs onder de vlag van Travel Counsellors.
Vanuit ons kantoor in het mooie Wijbosch bij Schijndel zoeken wij de mooiste en leukste reizen uit.

Nu er constant veranderende reisadviezen zijn, en blijven, is het gebleken dat het erg belangrijk is om je reizen te boeken bij gerenommeerde reisagenten. Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR en tevens heeft Travel Counsellors een eigen garantiefonds. De reizen die wij boeken zijn dus altijd naar landen waar een groen of geel reisadvies voor is afgegeven.

Bij ons gaat het om meer dan alleen de verkoop van een reis; wij realiseren dromen en creëren belevenissen en herinneringen!
Wij regelen alle denkbare reizen voor je.

Wij werken graag met lokale agenten en zij werken met de lokale bevolking. Hierdoor profiteert de lokale bevolking van het toerisme in hun gebied, en profiteren wij van hun kennis. Wij hebben veel aandacht voor duurzaam toerisme. Zo kun je ook denken aan reizen per trein, verblijven in een eco vriendelijke accommodatie en kunnen we CO2 compenseren indien gewenst.

Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en daarvoor krijg je de juiste reis voor de juiste prijs. Bij alle reizen die bij ons geboekt worden zijn de MyTC app en onze service altijd inbegrepen.

Wij adviseren je graag en vaak uit eigen ervaringen. We hebben beide al veel van de wereld mogen zien en ons wensenlijstje blijft gevuld.

Wil je met een gerust hart je vakantie kunnen boeken en zeker zijn van het juiste advies dan ben je bij ons aan het juiste adres!

With us it's personal

Neem gerust contact met ons op.
Als je een webaanvraag stuurt aan ons vermeld dan je telefoonnummer. Wij gaan namelijk graag telefonisch met je overleggen wat jullie wensen zijn.
marieke.marieke@travelcounsellors.nl


Groetjes,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Jamaica

9-10-2020

Altijd al eens naar Jamaica willen gaan?

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven